Alegerea unui videograf de nunta

fotograf Bogdan Neagoe

La fel ca și pozele, filmările au un caracter excepțional și special atunci când vorbim despre nuntă. Sunt un atu de preț, cel mai fermecător, care capturează pentru totdeauna cele mai frumoase momente. Între modernitate și complicitate, un videograf de nuntă este cel care creează o filmare unică, cu cea mai frumoasă zi din viața ta. Iar filmările sunt cele care vor completa la perfecție albumul foto, aducând un plus de mișcare și de sunet.

YouTube video

 

Video by Andrei Dede – Tel 0766 974 312

 

Un videograf de nuntă este înainte de toate, un creator de emoții și de povești. Deci misiunea sa nu este efectiv de a captura tot ce se întâmplă la cea mai importantă zi din viața ta. După aceasta, începe a doua etapă a muncii sale. Este cea mai creativă, cea mai exigentă și cea mai importantă- construcția celei mai frumoase povești. Astfel că, se va interoga, va asocia, va monta și va demonta, și va tricota toate aceste elemente până va obține cel mai frumos rezultat.

Din aceste motive, este foarte importantă alegerea unui videograf de nuntă. Iată care sunt sfaturile de care să ții cont în acest sens.

fotograf Bogdan Neagoe

Videograful de nuntă

Experiența. Un videograf de nuntă trebuie să dea dovadă de o îndemânare specială. Și cum fiecare posedă stilul său specific, maniera sa proprie de a cadra, de a folosi lumina și de a monta filmările, cel mai bine ar fi să vă întâlniți în prealabil pentru a discuta, pentru a înțelege dorintețe tale și de a partaja nevoile tale sau lucrurile pe care ți le dorești.

Este foarte important să apelezi la un videograf profesionist, care să dispună doar de material de calitate. Vezi exemple de portofoliu filmări nunta – https://andreidede.ro/filmari-nunti/.

De asemenea, ar trebui să încerci să îi adresezi cele mai bune întrebări- în acest moment veți reuși să stabiliți cea mai frumoasă relație, îi vei spune ceea ce gândești, care îți sunt așteptările și îndoielile. Va trebui deci sa îl întrebi ce materiale folosește, ce muzică folosește și multe altele pentru a stabili o relație de complicitate.

Simpatia sa naturală și discreția. Videograful este cel care va sta destul de mult timp alăruri de tine în cea mai importantă zi din viața ta. Este foarte important deci să fie o anumită alchimie între voi, să te simți în largul tău alături de el și să ai încredere în el. Un bun videograf de nuntă trebuie deci să fie capabil să te asculte și să știe cum să surprindă cele mai frumoase momente pline de emoție și de bucurie. Trebuie să știe cum să fie prezent la momentul oportun, fără să invadeze insă spațiul personal.

Andrei Dede – Filmari nunti

Verifica disponibilitatea

 

Credit foto Bogdan Neagoe – bogdanneagoe.ro

 
Tags:

Andrei Dede

Numele meu este Andrei si sunt pasionat de oameni. Emotiile oamenilor cu care lucrez imi ofera satisfactie. Pasiunea, adaptarea si flexibilitatea sunt calitati care ma definesc, aduc zambete oamenilor cu care interactionez. Hai sa ne cunoastem! Telefon: 0766 974 312 , eMail: contact@andreidede.ro