Filmari botez

Andrei Dede – Video botez – Filmari botez

Iata ca timpul a trecut atat de repede si acum a sosit o zi importanta din viata copilului vostru, botezul. Crestinarea celui mic este unul dintre evenimentele cele mai importante din viata lui dar si a parintilor. Este o zi speciala plina de momente tandre si incarcata de emotii pure, este ziua in care copilul va fi vedeta si merita sa ramana cu amintiri frumoase.

YouTube video
YouTube video
YouTube video
YouTube video

Filmari botezuri – Video botez

Botezul este sarbatoarea familiei in care noul membru va fi crestinat, prilej de bucurie si timp petrecut impreuna cu cei dragi. Este un moment unic si pretios pe care va doriti sa il pastrati viu in amintirea voastra, aici intervenim noi, care prin experienta dobandita vom surpinde fiecare cadru din ziua evenimentului.

Cameraman botez – Pret filmare botez

Echipa noastra de fotograf botez si videograf de botez va fi alaturi de dumneavoastra pe tot parcursul evenimentului pentru a capta emotiile si momentele frumoase de la biserica si petrecere. Filmarea si fotografiile de la botez vor fi realizate cu echipamente foto video profesionale de ultima generatie si lumini care ne permit sa va oferim materiale de calitate superioara.

Fotografia si filmarile de la botez surprind imaginile care mai tarziu vor deveni amintirile copilului si familiei. Cu amintirile oferite de noi o sa va fie mai usor sa impartasiti cu cei dragi momentele frumoase din ziua evenimentului.

Suntem atenti la detalii, punem multa pasiune in ceea ce facem, avem experienta, rabdare, stil si abordari unice, in asa fel incat fotografiile si filmarile realizate de noi vor depasi asteptarile dumneavoastra. Va invit sa priviti filmarile sau fotografiile disponibile din sectiunea portofoliu foto botez si daca va place stilul abordat asteptam sa ne contactati pentru a stabili o intalnire la care vom discuta totul despre ziua evenimentului.

Andrei Dede – Videograf botez – Filmare botez

Telefon: 0766 974 312
eMail: contact@andreidede.ro

Spread the love