Amintiri din ziua nuntii

fotograf de nunta Calin Narcis

Orice servicii am contracta, fiecare cautam profesionisti. Cu cat evenimentul sau nevoia pentru care cautam astfel de oameni este mai mare, cu atat exigentele sunt mai mari. Un eveniment care duce cerintele la cote maxime, irepetabil ca simbolism si traire este nuta, unirea a doua suflete care se considera pereche, iar un serviciu de maxima importanta este pachetul foto-video.

Profesionalismul si unicitatea sunt rezultate ale vocatiei si dedicarii. Viziunea si maniera originala de a oferi servicii video sunt principalele atuuri pe care o echipa de filmare le poate oferi. Momentul in care ar trebui sa profitam cel mai mult de experienta unor oameni talentati este ziua nuntii. Toate detaliile acelei zile construiesc tabloul minunat al momentului in care un cuplu se uneste pentru totdeauna.

Photo by: Calin Narcis – www.calinnarcis.ro

Dedicarea videografilor naste amintiri nemuritoare

Toti indragostitii afirma ca ziua nuntii este cea mai importanta zi din viata lor. O astfel de afirmatie naste si sentimente pe masura, iar acestea trebuiesc insotie de echipe profesioniste care sa se ridice la nivelul asteptarilor, sau chiar peste.

Amintiri de neuitat, emotii intense, momente de bucurie, trebuiesc capturate de catre camera de filmat si facute nemuritoare. Odata ce trec de lentila videografului, sentimentele de moment vor trece proba timpului, putand fi retraite cu o intensitate constanta de fiecare data cand este vizionata filmarea. Si pentru ca vorbim de artisti, indragostiti de ceea ce fac, profesionistii din domeniu isi vor folosi pasiunea pentru a cauta unghiuri favorabile, zambete, priviri, emotii, gesturi deosebite si le vor evidentia, conturand astfel, povestea zilei.

YouTube video

 

Video by Andrei Dede – Tel 0766 974 312

 

Cauta profesionistul cu care rezonezi

In spatele serviciilor oferite se ascund ore de studiu, se ascunde experienta, dar si talent. Toate acestea construiesc profilul fiecarei astfel de persoane in parte. Dar dupa cum fiecare artist reda ceea ce vede in mod personal, tot asa si cerintele clientilor sunt variate. Prin urmare, in functie de viziunea pe care o ai vis a vis de eveniment, in functie de cerinte si de momentele pe care le vrei a fi imortalizate, va trebui sa gasesti videograful care ti se potriveste cel mai bine, persoana cu care rezonezi cel mai mult. O intalnire cu cel sau cei pe care vrei sa ii angajezi ca sa iti creeze amintiri de neuitat, este cel mai potrivit lucru pe care il poti face in acest sens.

Daca vrei ca slujba de la biserica, momentele de tandrete dintre cei doi indragostoti, atitudinea mandra si demna a mamei care a reusit sa creasca si sa educe o fiica atat de minunata, sau intristarea tatalui ca fiica sa va intra sub tutela altui barbat de acum, sa fie filmate astfel incat sa fie pusa in lumina trairea din momentul respectiv, prinzand viata si transmitand emotie si peste timp, este necesara colaborarea cu persoane care ridica filmarea la cote superioare. Nu trebuie sa pierzi momentele care ti-ar face viata mai frumoasa si in viitor. Era tehnologiei iti ofera sansa sa gasesti foarte usor ceea ce cauti, trebuie doar sa filtrezi ceea ce vei gasi in functie de preferintele personale.

Andrei Dede – Videograf

Verifica disponibilitatea

 

Credit foto Calin Narcis – calinnarcis.ro

 

Andrei Dede

Numele meu este Andrei si sunt pasionat de oameni. Emotiile oamenilor cu care lucrez imi ofera satisfactie. Pasiunea, adaptarea si flexibilitatea sunt calitati care ma definesc, aduc zambete oamenilor cu care interactionez. Hai sa ne cunoastem! Telefon: 0766 974 312 , eMail: contact@andreidede.ro