Colaborarea dintre un fotograf si videograf de nunta

Nunta ta este un eveniment unic, te-ai ocupat din timp de cele mai mici detalii pentru ca iti doresti ca totul fie perfect, asa cum ti-ai dorit. Daca doresti sa ramai cu fotografii de nunta frumoase si un video nunta de senzatie, atunci cu siguranta vei avea nevoie de o echipa de profesionisti compusa din unul sau doi fotografi de nunta si un cameraman de nunta care sa faca asta. Colaborarea dintre fotograf si videograf este esentiala pentru ca rezultatul sa fie cel asteptat. 

fotograf nunta

Fotograf si videograf de nunta

Atat fotografii de nunta cat si cameramanii creatori de imagini isi vor aplica ideile creative pentru ca ziua nuntii tinerilor casatoriti sa fie transformata in amintiri frumoase de care sa-si aminteasca cu drag peste ani. Pentru a realiza o fotografie de nunta conceptuala si un scenariu pentru video de nunta este nevoie de multa experienta si profesionalism. 

Daca doriti si o sedinta foto in aceeasi zi cu nunta trebuie sa luati in calcul ca o sesiune de fotografie de nunta dureaza aproximativ doua ore iar filmarea undeva intre 1.30 si 2 ore. Fiind profesionisti ei cunosc toti pasii evenimentului in asa fel incat tot timpul vor fi unde trebuie fara sa rateze nici un moment important di ziua nuntii.

Sunt inca multi care lucreaza cu amatori si nu au nici o garantie privind calitatea materialelor primite. Doar lucrand cu profesionisti fotografiile tale de nunta si filmarea video vor fi exceptionale.

fotograf nunta bucuresti

Studiaza piata in domeniu

Studiaza piata din timp, gasirea unei echipe care sa va placa nu va fi deloc usoara, majoritatea fotografilor si videografilor buni au contracte incheiate si cu doi ani inainte de un eveniment. Studiaza bine toate optiunile si ofertele de pe piata insa este important sa angajezi oameni fata de care exista chimie si al caror stil va place.

Pentru a nu avea neplaceri la propria ta nunta si pentru a obtine rezultatul dorit trebuie sa alegeti o echipa de fotograf si videograf. O sa intalniti multi fotografi care isi asuma responsabilitatea de a filma o nunta, insa nu este recomandat, chiar daca este un fotograf cu experienta nu se poate compara cu serviciile unui videograf de nunta, este vorba de idei si perspective.

Credit foto Marius Niculae
mariusniculae.com

Tags:

Andrei Dede

Numele meu este Andrei si sunt pasionat de oameni. Emotiile oamenilor cu care lucrez imi ofera satisfactie. Pasiunea, adaptarea si flexibilitatea sunt calitati care ma definesc, aduc zambete oamenilor cu care interactionez. Hai sa ne cunoastem! Telefon: 0766 974 312 , eMail: contact@andreidede.ro