Cum alegem buchetul de mireasa

buchetul de mireasa

Croiala rochiei nu este singura care-ti va scoate in evidenta silueta, forma, culoarea si tipul buchetului tau vor ajuta si ele la asta. Atunci cand iti alegi buchetul trebuie sa te ghidezi dupa aceleasi principii dupa care te-ai ghidat si cand ti-ai ales rochia si voalul.

Acesta trebuie:

  • se potriveasca cu stilul tau
  • sa fie proportional cu silueta ta
  • sa fie in ton cu culoarea rochiei si a tenului tau
  • sa se armonizeze cu tema si stilul nuntii.

Alegerea buchetului in functie de LOCATIE

Nunta in sala de bal: o astfel de locatie inspira lux si eleganta, deci, ai putea sa alegi un buchet rotund, mai voluminos sau de tip cascada, format din lalele, trandafiri sau bujori.

Nunta in aer liber: florile trebuie sa se integreze in peisaj, deci poti alege ceva simplu, cu un aspect fresh, precum lacramioarele sau florile de nu-ma-uita.

Nunta in salon: aceasta locatie cere un buchet simplu, dar elegant; ai putea opta pentru un buchet alcatuit dintr-un singur tip de floare, cum ar fi lalelele.

Alegerea buchetului in functie de FORMA CORPULUI

Clepsidra: daca esti mai slabuta, mai supla, te poti considera norocoasa deoarece poti alege orice buchet de flori, atata timp cat se potriveste proportiile tale si cu rochia aleasa. Daca esti mai plinuta, evita buchetele mici.

Triunghi/para: evita buchetele de forma triunghiulara sau lacrima, purtate pe brat.

Triunghi inversat: evita buchetele lungi, in forme drepte.

Silueta dreapta/dreptunghi: in cazul in care esti foarte supla si ai o silueta baieteasca, evita buchetele care sunt voluminoase sau lungi cu forme drepte.

Alegerea buchetului in functie de INALTIME

Mirese scunde: poti alege un buchet chic, mic si rotund.

Mirese inalte: poti opta pentru un buchet de tip cascada sau triunghi.

Alegerea buchetului in functie de ANOTIMP

Vara: poate contine orice culoare.

Primavara: este recomandat sa optezi pentru un roz pal.

Toamna: poti incerca crem, portocaliu, rosu sau violet.

Iarna: ideal este sa alesi un buchet alb.

Alegerea buchetului in functie de ROCHIE

Rochie mulata: rochiile mulate pot fi simple, cu dantela sau cu accesorii sclipitoare. Pentru rochiile simple se recomanda un buchet simplu si elegant de tip cascada sau rotund. Daca ai ales o rochie cu dantela, buchetul perfect este alcatuit din flori de camp. Cea mai buna optiune pentru o rochie mulata cu accesorii sclipitoare este un buchet din trandafiri sau lalele.

Rochie de tip printesa: cu cat mai mare si voluminos, cu atat mai bine.

Rochie dreapta: cu cat rochia este mai simpla, cu atat buchetul poate fi mai incarcat.

Frumusetea sta in detalii, iar buchetul de mireasa este unul dintre acele detalii pe care nu ar trebui sa le neglijezi. Buchetul de mireasa este o necesitate. Acesta are puterea de a completa orice tinuta si de a integra mirii in decorul evenimentului.

Nunta este unul dintre cele mai importante momente din viata ta, deci, alege ceea ce te face fericita si nu uita sa te bucuri la maxim de ziua ta cea mare.

Credit foto pexels.com

Andrei Dede

Numele meu este Andrei si sunt pasionat de oameni. Emotiile oamenilor cu care lucrez imi ofera satisfactie. Pasiunea, adaptarea si flexibilitatea sunt calitati care ma definesc, aduc zambete oamenilor cu care interactionez. Hai sa ne cunoastem! Telefon: 0766 974 312 , eMail: contact@andreidede.ro