Cum alegem cameramanul de nunta

Nunta este un eveniment unic si mult asteptat de catre tinerii ce urmeaza sa-si uneasca destinele. Este un eveniment unde fiecare moment este unic si nu se poate repeta, in ziua nuntii nu este loc de greseli, totul trebuie sa fie perfect. Atat fotografia de nunta cat si partea video este importanta in pastrarea amintirilor de la acest eveniment. Poti retrai momentele frumoase peste ani doar colaborand cu un videograf de nunta potrivit, un profesionist care stie sa-si faca treaba.

Un cameraman de nunta nu este doar un simplu operator care stie sa realizeze un film pe un anumit subiect sau sa creeze un videoclip frumos. Acesta are experienta si viziune fiind capabil sa transforme din evenimentul tau o adevarata poveste. Majoritatea poseda abilitati tehnice care le permit crearea unui video nunta de calitate, insa cameramanul pe care urmeaza sa il alegeti trebuie sa fie cel care va intelege cel mai bine cerintele si fata de care se simte o legatura.

andrei

La toate astea trebuie sa va ganditi din timp, un cameraman profesionist va avea agenda mereu ocupata si trebuie contactat cu cel putin 1 an inainte de nunta. In functie de ceea ce doriti puteti apela la un videograf pentru un film de nunta in stil cinematografic sau o echipa de doi videografi pentru o filmare cu mai multe cadre de la nunta ta.

fotograf nunta

Cameraman de nunta creativ

Cameramanii de nunta se implica la fiecare proiect la care iau parte. Sunt oameni creativi cu un nivel ridicat de creativitate si care prin filmul lor incearca sa redea povestea iubirii si a aparitiei unei noi familii. Fiecare film este unic si frumos, realizat cu multa atentie la detalii. Un Videograf bun are cunostiinte tehnice si viziune artistica, este sociabil si comunica usor, stie cum sa-i faca pe oameni sa se simta in largul lor in fata camerei.

Nu ti-ai dori ca la nunta invitatii sa ia pozitia de drepti cand vad obiectivul camerei, nu? Vrei sa le fie surprinse bucuria si naturaletea, nu inhibarea.

Esti gata sa alegi, uita-te peste portofoliul, alege stilul care ti se potriveste cel mai bine si fixeaza intalniri.

In cat timp este gata montajul?

Un aspect important este predarea filmarii, fiecare videograf are timpii sai de editare si montaj. Un film de nunta reusit multe ore de editare, predarea poate intr-o saptamana, o luna sau chiar cateva luni.

Credit foto Marius Niculae
mariusniculae.com

Andrei Dede

Numele meu este Andrei si sunt pasionat de oameni. Emotiile oamenilor cu care lucrez imi ofera satisfactie. Pasiunea, adaptarea si flexibilitatea sunt calitati care ma definesc, aduc zambete oamenilor cu care interactionez. Hai sa ne cunoastem! Telefon: 0766 974 312 , eMail: contact@andreidede.ro