Portofoliu fotograf nunta www.emotions-studio
februarie 23, 2020 Nunta 0 Comments

Cum alegem videograful de nunta potrivit

Organizarea unei nunti include o lista lunga de lucruri de care trebuie sa te ocupi. Ordinea pe aceasta lista este la alegerea fiecaruia, insa indiferent de ordinea de pe lista trebuie sa acorzi foarte mare atentie modului in care alegi un videograf nunta. Un video nunta este cea mai frumoasa amintire din ziua nuntii si tocmai de aceea este important sa ai in vedere o serie de criterii in alegerea videografului de nunta.

YouTube video
 
Video by Andrei Dede – Tel 0766 974 312
 
  1. Experienta in filmari nunti

La o simpla cautare pe Google vei putea gasi foarte multe persoane care ofera servicii de filmari nunti. Insa pentru a beneficia de un video nunta de cea mai buna calitate este indicat sa apelezi la serviciile unui profesionist care are si o experienta foarte vasta in filmari la evenimente cum sunt nuntile. Doar astfel ai certitudinea ca cele mai reusite cadre vor fi surprinse atat la starea civila, cat si in biserica, dar si la petrecere.

  1. Stilul de lucru si calitatea serviciilor

Un alt criteriu foarte important pentru alegerea unui videograf nunta este stilul de lucru al acestuia. Fiecare are o abordare proprie si idei originale cu privire la filmul nuntii. Tocmai de aceea este important sa te asiguri ca sunteti pe aceeasi lungime de unda. Poti sa iti dai seama de stilul de lucru, dar si de calitatea filmarilor analizand cu atentie portofoliul fiecarui videograf nunta de care esti interesat sa il angajezi.

  1. Reputatia

Profesionalismul, seriozitatea si calitatea serviciilor oferite construiesc reputatia oricarui videograf nunta. Prin urmare, tine cont de reputatia persoanei pe care doresti sa o angajezi pentru un video nunta de exceptie. Recenziile acelora care au apelat la serviciile persoanei respective pot oricand sa iti confirme daca ai ales persoana potrivita.

  1. Disponibilitatea pentru ziua evenimentului

Odata ce ai gasit un profesionist in video nunta care are experienta, un stil de lucru pe placul tau si are o reputatie foarte buna poti sa il contactezi pentru a te asigura ca este disponibil in ziua nuntii.

  1. Raportul calitate-pret pentru serviciile prestate

De indata ce ai gasit acel profesionist disponibil pentru data evenimentului, mai raman de stabilit datele contractuale. Este important sa ai in vedere ca un videograf nunta care ofera servicii de calitate nu este neaparat foarte ieftin. Insa nu face rabat de la calitate atunci cand vine vorba despre un video nunta. Este o amintire pentru tot restul vietii.

Fotograf Alexandra Nicolau

Andrei Dede – Filmari evenimente

Verifica disponibilitatea
 
Credit foto Alexandra Nicolau – emotions-studio.ro
 
Spread the love