Cum poti alege cei mai buni furnizori de nunta?

Cum poti alege cei mai buni furnizori de nunta

Nunta este un eveniment feeric pentru toti mirii. Este cea mai importanta zi din viata noastra a tuturor, deoarece toti ochii sunt atintiti asupra celui mai frumos cuplu. Este ziua in care mirii se unesc in fata lui Dumnezeu si isi jura credinta sau iubire vesnica.

Dar, daca ai inceput deja cu pregatirile, cu siguranta ca te intrebi deja care sunt cei mai buni furnizori de nunta pe care sa ii alegi.

Identifica furnizorii de care ai nevoie. Pentru a identifica furnizorii de care ai nevoie la nunta, va trebui sa incepi mai intai sa planifici nunta. Sa te gandesti la pregatiri, daca vrei o ceremonie laica sau nu, ce sala vei alege, rochia de mireasa, unde vei merge in luna de miere, daca vei alege un fotograf profesionist sau nu, daca ai nevoie si de un videograf… pe scurt, va trebui sa pui totul pe hartie pentru a putea avansa in mod eficient in organizarea nuntii.

Pentru o nunta cat mai organizata, este esential sa planifici fiecare etapa a nuntii. Astfel ca va trebui sa definesti diferitele locuri de receptie, ce sala vei alege pentru petrecere, unde va fi servit vinul de onoare, cum vor fi invitatiile si sa nu uitam de lista de invitati.

Dupa ce ti-ai imaginat deja cum se ve derula nunta in intregime, vei putea mai apoi sa definesti care sunt furnizorii de care ai nevoie. Daca ai deja planul nuntii deci, poti incepe sa stablesti care sunt furnizorii de care ai nevoie.

Furnizori pentru nunta

Ai nevoie de cineva pentru invitatii, ai nevoie de un fotograf de nunta profesionist, dar si de un videograf, ai nevoie de un hair stylist, de cineva pentru rochia de mireasa…

Apoi pentru locul de receptie, ai nevoie de serviciile unor furnizori. Dar si de florari pentru compozitiile florale sau pentru aranjamente. Sa nu uitam de formatia de nunta care va anima petrecerea. Si de ce nu, poate ai nevoie si de un magician sau de un animator pentru copii.

O nunta bine organizata este o sursa mai mica de stres si asigura o mai buna reusita in continuitatea acestei zile atat de exceptionale.

Dupa ce ai lista cu toti furnizorii de care ai nevoie, va trebui sa incepi sa ii contactezi. Internetul ramane de departe cea mai buna solutie deoarece ofera posibilitatea de a contacta un maximum de furnizori. Citeste sfaturile sau parerile altor persoane care au apelat la ei, sunt garantia calitatii.

Pentru inchirierea unei sali ar fi ideal sa gasesti unele noi de care nici nu stiai ca exista. Fotografii de nunta sunt si ei foarte prezenti in on-line si au un portofoliu unde poti studia munca lor pentru a vedea ce sunt capabili sa realizeze.

Apeleaza la un wedding planner. Este cea mai rapida si mai eficienta solutie atunci cand organizezi nunta. Se vor ocupa ei de cautarea furnizorilor in functie de dorinte si de preferinte.

Nu mai trebuie deci sa iti bati capul cu invitatiile, cu sala si decorarea sa, cu bufetul receptia, pozele sau videograful de nunta. Un wedding planner este un profesionist care se va ocupa de totul pentru tine, alegand doar ce e mai bun. Dispune deja de numeroase contacte si va sti cum sa te puna in contact cu cei mai buni, atat in ceea ce priveste ambianta dorita, cat si bugetul de care dispui.

Unii dintre ei chiar au si parteneriate cu unii furnizori, astfel ca, te poti bucura uneori de preturi mai avantajoase.
Sa nu mai vorbim ca stresul se va diminua in mod considerabil. Vei avea cea mai frumoasa nunta si vei face si economii de timp.

Andrei Dede – Filmari evenimente

Vezi portofoliul pe canalul YouTube sau verifica disponibilitatea

Andrei Dede

Numele meu este Andrei si sunt pasionat de oameni. Emotiile oamenilor cu care lucrez imi ofera satisfactie. Pasiunea, adaptarea si flexibilitatea sunt calitati care ma definesc, aduc zambete oamenilor cu care interactionez. Hai sa ne cunoastem! Telefon: 0766 974 312 , eMail: contact@andreidede.ro