Cum sa arati bine in pozele de la nunta

Nunta este cea mai asteptata sarbatoare din viata si este cea care genereaza fericire, emotie, bucurie si chiar mandrie. Nunta reprezinta implinirea unei dorinte si realizarea unui vis avut inca din copilarie. Fiecare isi doreste sa se implineasca prin gasirea unui suflet pereche si prin casatorie.

Iar in ziua cea mare dorinta tuturor este sa straluceasca si sa fie fericiti. Fiecare pereche de miri vrea sa aiba cele mai frumoase amintiri de la propria nunta si aceasta inseamna ca trebuie sa beneficieze de serviciile unor profesionisti care sa le ofere totul dupa dorinta.

Ziua nuntii

Ziua nuntii vine cu emotii, provocand diverse reactii celor doi tineri care isi unesc destinele. De aceea, in ziua cea mare a nuntii este bine sa invatati sa va destindeti si sa fiti cat mai naturali. Sunt de inteles si lacrimile si tremurul din voce si toate acele parti de emotie care arata cat de importanta este dragostea si descrierea ei lumii intregi.

Machiajul nu trebuie sa fie foarte incarcat, el poate fi discret si sa confere maxima eleganta, de asemenea tot ce este simplu este elegant si daruieste distinctie. Rochia de mireasa precum si costumul mirelui, daca sunt simple ofera tuturor privitorilor doar momente de admiratie.

fotograf nunta

Foto video

Lumina in care sunt facute pozele de nunta precum si filmarile are o importanta foarte mare. Totul trebuie studiat cu atentie astfel incat sa ofere numai acele cadre care va avantajeaza. De aceea este bine sa va sfatuiti numai cu echipa de profesionisti care filmeaza si fac pozele, astfel incat impreuna sa imortalizati cele mai frumoase momente.

O importanta la fel de mare o are si cadrul in care se fac pozele. In fiecare locatie speciala folosita pentru pozat este o anumita lumina si trebuie gasita o anume zona in care fotografiile sa fie realizate cel mai bine. Artistul fotograf va fi cel care va decide intotdeauna cum sa stea si in care loc mirii iar daca acestia se vor conforma cerintelor pozele vor fi cu adevarat niste capodopere.

foto nunta

Sedintele foto de nunta au incluse o multime de idei si de sfaturi, de care este bine sa tineti mereu seama. Numai asa puteti avea certitudinea ca aratati si transmiteti frumusetea, tineretea si fericirea prin intermediul fotografiei. Profesionistii din domeniu stiu care sunt detaliile din tinuta voastra care va avantajeaza si vor fi atenti sa le puna in valoare. Trebuie doar sa colaborati si rezultatele va vor bucura pentru multa vreme.

Credit foto Marius Niculae
mariusniculae.com

Cauti echipa foto video pentru evenimentul tau?

Andrei Dede, verifica disponibilitatea.

Andrei Dede

Numele meu este Andrei si sunt pasionat de oameni. Emotiile oamenilor cu care lucrez imi ofera satisfactie. Pasiunea, adaptarea si flexibilitatea sunt calitati care ma definesc, aduc zambete oamenilor cu care interactionez. Hai sa ne cunoastem! Telefon: 0766 974 312 , eMail: contact@andreidede.ro