Cum sa-ti alegi cameramanul de nunta in Bucuresti?

Atunci cand vorbim de organizarea unei nunti, viitorii miri au de luat decizii importante. Totul este organizat pana la cele mai mici detalii, alegerea localului unde va avea loc nunta, alegerea tortului sau a fotografului si cameramanului de nunta care vor surprinde momentele din ziua nuntii. Daca vrei sa ai un video nunta de neuitat ca si evenimentul in sine, un video la care iti place sa te uiti din nou si din nou, atunci trebuie sa apelezi la un profesionist care stie sa transmita prin filmul sau o emotie vie.

fotografia de nunta

Incepe cautarea din timp

Indiferent daca esti din Bucuresti sau nu, incepe cautarea cameramanului de nunta cu cel putin un an inaintea evenimentului. Majoritatea cameramanilor buni au contracte incheiate cu mult timp inainte de evenimente. Cauta din timp in asa fel incat nu va trebui sa te grabesti in alegerea pe care o ai de facut, o sa ai timp sa alegi cameramanul potrivit inainte ca acesta sa incheie un contract cu altcineva. Nu te grabi imediat la primul cameraman gasit, studiaza-i bine portofoliu, mai cere opinia altcuiva si fixeaza o intalnire cu el. Nu angaja un cameraman doar pentru ca este recomandat, laudat sau pentru ca are preturi bune, cauta-l pe acela care ti se potriveste cel mai bine. Trebuie sa iti placa stilul si caracterul lui.

YouTube video

 

Video by Andrei Dede – Tel 0766 974 312

 

Alegerea cameramanului de nunta

Un cameraman de nunta profesionist va stii cum sa realizeze filmarea in asa fel incat sa isi puna in aplicare abilitatile dar sa tina cont si de dorintele tinerilor. Cu ajutorul filmarii din ziua nuntii poti sa te uiti la acele momente minunate ori de cate ori doresti. Asa cum spuneam mai sus atunci cand va alegeti cameramanul de nunta nu vluati in calcul numai recomandarile, oamenii in general au gusturi diferite si poate ce le-a placut amicilor tai nu iti va place si tie.

Cand evaluezi un videoclip, asculta-ti propriul sentiment, trebuie sa iti dai seama daca te reprezinta sau nu. Daca filmarea iti provoaca un sentiment de sensibilitate, atunci poate fi cameramanul potrivit. Verifica calitatea imaginilor, claritatea, precum si cadrele de comunicare armonioase, intregul film trebuie sa fie un singur intreg. Verifica cadrele surprinse, un cameraman de nunta va fi mereu unde trebuie pentru a surprinde fiecare moment important.

Nu in ultimul rand intreaba cameramanul despre tot ce poate oferi, ce contin pachetele sale in detaliu si cand poate preda filmarea. Afla detalii cu privire la preturi si verifica daca are un plan in caz ca apar probleme, o camera video de rezerva pentru a putea continua filmarea nuntii.

Credit foto Marius Niculae
mariusniculae.com

Tags:

Andrei Dede

Numele meu este Andrei si sunt pasionat de oameni. Emotiile oamenilor cu care lucrez imi ofera satisfactie. Pasiunea, adaptarea si flexibilitatea sunt calitati care ma definesc, aduc zambete oamenilor cu care interactionez. Hai sa ne cunoastem! Telefon: 0766 974 312 , eMail: contact@andreidede.ro