Cum se organizeaza o nunta intima in cinci pasi?

videograf nunta

Obisnuiti de foarte multi ani cu nunti mai mult sau mai putin aglomerate, tot mai multe cupluri aleg petrecerile intime, la care participa doar rudele si prietenii apropiati. Fie din cauza dificultatilor financiare, a lipsei de timp sau a dorintei de simplitate, multi miri prefera mai degraba calitatea decat cantitatea. Este posibil ca aceasta tendinta sa creasca semnificativ si, din motive intemeiate, pandemia de Covid-19 ne impune acum sa aplicam noi reguli de sanatate. Atunci cand organizam o nunta in grup mai restrans, ne ocupam de detalii si pariem totul pe emotie si personalizare. Si, din fericire, acest tip de nunta se poate organiza foarte usor in doar cinci pasi. Iata ce trebuie sa faci.

Pasul 1# Stabileste numarul de invitati

Casatoriile mici, asa-numite „intime” urmeaza anumite reguli nescrise. Cand vorbim despre un numar mai mic de invitati, retine ca numarul invitatilor nu depaseste 50.

Pentru a rezolva problema dificila a listei de invitati, mai intai trebuie ca tu si partenerul sa setati numarul maxim de invitati. Bugetul, uneori legat de alegerea acestui tip de nunta, va fi atunci un factor determinant. Apoi, faceti o schita cu invitatii respectivi inainte de a stabili lista finala.

Important: informati-va invitatii despre tipul de nunta la care vor participa, mai relaxata si mai familiala. Organizarea unei nunti intime presupune anumite sacrificii.

Pasul 2 # Alegeti spatiul potrivit

Alegerea Salii de nunta depinde de numarul de oaspeti. Nu trebuie sa aveti o lista definitiva, dar ar trebui sa aveti o idee aproximativa a numarului. Nunta mica sau mare, posibilitatile sunt nelimitate: gradini mici, case sau malul lacului, fii atent la dorintele tale!

Pasul 3 # Personalizati ceremonia

O nunta intima are ca rezultat o personalizare mai mare, alimentata de numarul de invitati si de relatiile apropiate pe care le impartasiti cu fiecare dintre ei. Astfel, este foarte posibil sa organizezi o ceremonie (religioasa sau laica) care sa iti semene, unde emotia va fi la apogeu.

Pe partea muzicala,  nimic nu se compara cu o trupa mica de cover sau un singur artist care sa puncteze uniunea ta. Desi multe cupluri organizeaza mai multe surprize pentru invitatii lor in timpul nuntii, tendinta se inverseaza in timpul unui eveniment mai intim, iar invitatii tai vor fi bucurosi sa participe activ la ziua ta frumoasa.

Pasul 4 # Organizati un cocktail sau un bufet

Cocktail sau bufet, nunta intima iti ofera ocazia sa incalci (putin) regulile si sa ignori conventiile. Este deci timpul pentru simplitate. Cocktailul de receptie sau bufetul sunt intr-adevar optiuni de luat in considerare pentru nuntile mai mici. Servindu-se singuri, oaspetii tai vor avea apoi posibilitatea de a ocupa intregul spatiu al locului de receptie si de a lua masa in ritmul lor. Mai informal si avangardist, acest tip de catering atrage in special cuplurile tinere.

Pasul 5 # Adaptati cateva detalii

Atunci cand organizezi o nunta intima, creativitatea ta va fi pusa la incercare cu atat mai mult. Inspirati-va din reviste, bloguri sau de pe Pinterest pentru a recrea spatii unice si inovatoare cu cele mai diferite atmosfere.

Organizeaza o nunta intima originala

Toti tinerii casatoriti cauta sa aduca o nota de originalitate zilei nuntii lor, iar asta este normal! Este un moment unic care va ramane gravat in mintea voastra toata viata. Sa stiti ca o casatorie intima usureaza aceasta sarcina pentru ca, asa cum am spus deja,  ofera cuplului multa libertate de a face ceea ce isi doreste cu adevarat. De la alegerea locatiei uimitoare de receptie (lac mic, malul marii, ferma in mijlocul padurii), pana la gestionarea fiecarui cadou oferit oaspetilor, totul este mult mai simplu si mai calitativ.

Andrei Dede – Filmari evenimente

Vezi portofoliul pe canalul YouTube sau verifica disponibilitatea

Fotografii – Calin Narcis calinnarcis.ro

Andrei Dede

Numele meu este Andrei si sunt pasionat de oameni. Emotiile oamenilor cu care lucrez imi ofera satisfactie. Pasiunea, adaptarea si flexibilitatea sunt calitati care ma definesc, aduc zambete oamenilor cu care interactionez. Hai sa ne cunoastem! Telefon: 0766 974 312 , eMail: contact@andreidede.ro