De ce sa alegi nunta de vineri? Cateva avantaje

filmari nunti

Daca ne gandim la nunta, multe lume asociaza nunta cu ziua de sambata sau uneori de duminica. Din ce in ce mai multa lume alege sa faca nunta in timpul saptamanii, vinerea mai ales! Si pentru unii, se pare ca este cea mai buna alegere!

Care sunt avantajele unei nunti de vineri?

Poti alege mai usor data pe care ti-o doresti. Este o zi care nu este atat de aglomerata in ceea ce priveste nuntile. Te poti bucura deci de mai multa libertate atunci cand vine vorba despre rezervarile pe care trebuie sa le faci.

Inseamna si mai putin stres deoarece posibilitatile sunt mult mai importante chiar si in plin sezon. Asta nu inseamna ca trebuie sa iti planifici nunta cu cativa ani inainte!

Restaurante sau alte servicii de care ai nevoie mult mai usor disponibile. Dupa cum am mai zis si  stii bine asta, zilele de sambata sunt cele mai ocupate si mai cerute. Deci daca alegi sa te casatoresti vinerea, ai o mai mare disponibilitate in ceea ce priveste restaurantul, hotelul, fotograful sau videograful de nunta.

Nunta de vineri inseamna economii de timp in ceea ce priveste pregatirile!

Poti beneficia si de anumite reduceri. Nu ezita si negociaza atunci cand vine vorba despre locul ales pentru ceremonii. Poti folosi banii economisiti pentru decoratiuni, de exemplu.

Nunta ta este singulara si unica. Alegand o nunta de vineri nu va mai trebui sa te ingrijorezi cu privire la faptul ca nunta ta va avea loc in acelasi timp cu a unei prietene, cunostinte sau membru al familiei. Invitatii nu vor fi deci nevoiti sa aleaga intre nunta ta si a altei persoane.

O scuza buna pentru a beneficia de o zi libera. Alegand sa te casatoresti sambata, cu siguranta ca invitatii tau vor trebui sa isi ia o zi libera pentru a se putea pregati. Persoanele prezente vor fi cu siguranta incantate sa aiba inca o zi in plus la week-end, un week-end pe care il incep cu distractie.

Mai mult pentru a te recupera. A doua zi dupa nunta, te vei trezi in cea mai relaxata si calma ambianta si nu vei mai avea nevoie de atat de mult timp pentru a-ti reveni. Doua zile de week-end sunt mai mult decat de ajuns.

Vei avea si mai mult timp pentru a-ti pregati valizele. Iti poti pregati deci in liniste bagajele si ultimele detalii daca pleci in luna de miere de luni. Nimic nu este mai rau sau mai urat decat sa incepi o calatorie stresat, obosit si fara chef. Cele doua zile dinaintea lunii de miere vor fi deci perfecte.

Vinerea este cea mai frumoasa zi a saptamanii. Este o zi preferata de multa lume deoarece este ultima zi de lucru, inainte de week-end. In plus, vineri vine de la zeita Venus zeita iubirii si a frumusetii. Deci este cea mai buna zi pentru a te casatori!

Te-au convins aceste motive? Ce zici de o nunta organizata vinerea? Ai mai fost la un astfel de nunta?

Andrei Dede – Videograf

Vezi portofoliul pe canalul YouTube sau verifica disponibilitatea

 

Credit foto Calin Narcis – calinnarcis.ro

Andrei Dede

Numele meu este Andrei si sunt pasionat de oameni. Emotiile oamenilor cu care lucrez imi ofera satisfactie. Pasiunea, adaptarea si flexibilitatea sunt calitati care ma definesc, aduc zambete oamenilor cu care interactionez. Hai sa ne cunoastem! Telefon: 0766 974 312 , eMail: contact@andreidede.ro