De ce sa alegi un videograf nunta? Câteva motive

fotograf Bogdan Neagoe

Filmarile se impun din ce in ce mai mult in peisajul nuntilor, fiind un lucru la fel de important ca oricare altul. Ai ales deci cu cea mai mare grija rochia de mireasa pe care o vei purta la aceasta ocazie unica. Partenerul tau a facut si el un efort si a ales cel mai frumos si va purta cel mai elegant costum.

Si o zi precum aceasta nu se va mai repeta, asta e sigur. I-ati consacrat atat de multa energie, de creativitate si de precizie ca ar fi pacat sa nu apelezi la serviciile unui videograf ca sa pastrezi o urma si cele mai memorabile amintiri.

YouTube video

 

Video by Andrei Dede – Tel 0766 974 312

 

Iata deci care sunt motivele pentru care ar trebui sa apelezi la serviciile unui videograf de nunta.

O amintire unica

Chiar daca pozele sunt minunate atunci cand vrei sa pastrezi cele mai frumoase amintiri, sa iti aminesti tema nuntii, tinuta ta si a invitatilor, acestea raman doar o amintire gravata pe o hartie.

Avantajul filmarilor de la nunta – iti propun amintiri mai vii, pentru a retrai cea mai frumoasa ambianta din cea mai frumoasa zi din viata ta. Vei reauzi muzica, vocile invitatilor, vocile celor apropiati, veti regasi cele mai frumoase gesturi de iubire intre tine si partener si vei auzi cele mai molipsitoare rasete.

Nimic nu este deci mai viu decat o filmare pentru a retrai din nou cel mai emotionant si mai marcant moment din viata ta.

Poti retrai ceremonia

Ziua nuntii trece repede ca gandul, chiar daca petrecem foarte mult timp inainte cu pregatirile. Stresul si emotiile intense ne fac ca uneori sa nu traim pe deplin evenimentele si cateodata, uitam unele detalii. Filmarile de la nunta te vor ajuta sa retraiesti cele mai frumoase si mai magice momente la infinit. Vei reauzi vocea partenerului spunand « Da », discursurile celor apropiati, citirea unui mesaj de dragoste de catre cei dragi, etc.

O marturie sau o amintire pentru cei care nu au putut sa fie prezenti. Poate ca ati avut apropiati care nu au putut sa fie prezenti si nu au putut sa raspunda favorabil invitatiei la nunta din diferite motive. Deci pentru toti cei care nu au putut sa fie prezenti cu regret la nunta, filmarile nunti, realizate de cel mai bun videograf nunta reprezinta solutia ideala.

Videograful nunta este un adevarat profesionist. Un videograf nunta te va asigura de faptul ca te poti bucura de cele mai bune servicii de cea mai inalta calitate.

Andrei Dede – Filmari nunti

Verifica disponibilitatea

 

Credit foto Bogdan Neagoe – bogdanneagoe.ro

 
Tags:

Andrei Dede

Numele meu este Andrei si sunt pasionat de oameni. Emotiile oamenilor cu care lucrez imi ofera satisfactie. Pasiunea, adaptarea si flexibilitatea sunt calitati care ma definesc, aduc zambete oamenilor cu care interactionez. Hai sa ne cunoastem! Telefon: 0766 974 312 , eMail: contact@andreidede.ro