Esti in cautarea unui loc pentru receptia nuntii tale?

receptia nuntii

Cateva intrebari la care trebuie sa raspunzi pentru a alege asa cum trebuie locul de receptie. Pentru a alege viitorul loc al receptiei, trebuie sa stii ca exista mai multe caracteristici care trebuie sa fie definite de la inceput. Iata deci care sunt raspunsurile la care trebuie sa raspunzi atunci cand vrei sa alegi si tu cel mai frumos loc de receptie.

Locul va fi disponibil pentru data aleasa?

Una dintre primele intrebari la care trebuie sa raspunzi- disponibilitatea locului de receptie pe care l-ai reperat. Daca inca nu ati stabilit data si sunteti oarecum flexibili, poti sa faci o cautare sau o cercetare mai ampla. Unele cupluri care isi doresc neaparat un anumit loc, isi fixeaza data nuntii in functie de disponibilitatea acestuia.

Parerile cu privire la acel loc sunt pozitive?
La ora actuala, unele platforme, site-uri, retele sociale sau chiar si motoare de cautare permit fiecarei persoane sa isi exprime parerea. Cu cateva cautari deci, poti gasi parerile mirilor, dar si ale invitatilor.

Comentariile sunt in general, reprezentative pentru satisfactia globala a celor care au fost deja in locul pe care vrei sa il alegi.

Au loc aici toti invitatii mei?

Daca alegi o nunta mai intima si ai mai putini invitati, atunci nu trebuie sa iti faci griji cu privire la acest aspect. Dar, daca ai mai multi invitati, atunci, va trebui sa alegi un loc de receptie cat mai mare, in functie de numarul de invitati.

Estetica locului corespunde sau nu gusturilor si preferintelor? Locul de receptie ales va fi in principiu, decorat de cei pe care i-ai angajat sau de cei care se ocupa de acest loc. Dar, daca acesta nu se potriveste mai deloc gusturilor si preferintelor tale, va fi destul de greu sa il adaptezi, in ciuda eforturilor tale.

Un sfat bun de care sa tii cont, ar fi sa il alegi in functie de estetica sa.

Care este bugetul de care sa tin cont?

Inainte de toate, trebuie sa tii cont si de bugetul pe care l-ai prevazut. Cel mai adesea, este vorba despre o cheltuiala destul de importanta atunci cand vine vorba despre organizarea nuntii.

Va trebui deci sa fixezi o anumita limita inainte de a incepe cautarile. Daca rezervi unele date, cel mai adesea in afara sezonului, pretul va fi cu siguranta mult mai avantajos.

Am nevoie de ajutor?

Daca nu ai apelat la un wedding planner pentru nunta ta, trebuie sa stii ca unele echipe de la locurile de receptie iti pot veni in ajutor. Daca te vei simti sustinut, cu siguranta ca stresul se va diminua in mod considerabil.

Poti alege si un loc mai special, mai original, de ce nu. Daca vrei sa celebrezi asa cum trebuie nunta ta, poti alege un loc mai special sau mai original. Cu siguranta ca vei surprinde in acest fel invitatii si vei lasa o amintire cu adevarat unica in memoria fiecaruia.

In ce regiune sau mediu vei organiza nunta? La plaja, la munte, la tara sau de ce nu, in strainatate… nunta poate sa fie celebrata oriunde. Poti alege adevarate colturi de paradis pentru clipe de neuitat.

Pot sa imi aleg singur furnizorii?

Unele locuri de receptie includ in mod obligatoriu prestatiile unor furnizori in inchirierea salii. Trebuie sa te informezi bine in acest caz, inainte de a inchiria locul, mai ales daca stii deja care sunt furnizorii de care ai nevoie. Sau pe care ii doresti.

Ai nevoie si de spatii de cazare? Daca locul de receptie are si spatii de cazare, atunci invitatii vor putea profita din plin de petrecere. Ce poate fi deci mai practic?

Andrei Dede – Filmari evenimente

Vezi portofoliul pe canalul YouTube sau verifica disponibilitatea

Andrei Dede

Numele meu este Andrei si sunt pasionat de oameni. Emotiile oamenilor cu care lucrez imi ofera satisfactie. Pasiunea, adaptarea si flexibilitatea sunt calitati care ma definesc, aduc zambete oamenilor cu care interactionez. Hai sa ne cunoastem! Telefon: 0766 974 312 , eMail: contact@andreidede.ro