Filmarea evenimentului cu ajutorul unui videograf

videograf nunta

Filmarea evenimentului cu ajutorul unui cameraman – videograf profesionist

Fiecare eveniment este unic in felul lui, indiferent ca este o nunta, o petrecere, un botez sau o cununie, toate aceste evenimente sunt diferite si ele se petrec altfel tocmai pentru a avea mai multe tipuri de amintiri. Ca evenimentele sa ramana mereu in amintirile dumneavoastra, va trebui sa cereti ajutorul unui cameraman profesionist pentru a filma evenimentul dar si ca sa va ajute sa ramaneti cu multe amintiri frumoase.

Amintirile din perioada evenimentului

Amintirile sunt cele care vor ramane in viata fiecarei persoane. Filmarea lor va ajuta ca ele sa va bucure mereu cand le vizualizati. Cameramanul si videograful trebuie sa aibe o experienta vasta in realizarea  si captarea acelor cadre. Videograful are de realizat un clip deosebit in care se regasesc persoanele principale din acel eveniment. Persoanele ar trebui sa apara in acel clip ca intr-o poveste frumos incadrata, si pentru acest lucru aveti nevoie de un videograf cu experienta.

Videograful va surprinde multitudinea de momente frumoase din eveniment dar si pe cele amuzante. Pentru a avea parte de filmari frumos editate si care sa cuprinda cat mai multe cadre inedite, va trebuie o persoana cu multa experienta in realizarea acestor tipuri de filmari.

Costurile unei filmari – videografii

Costurile aferente unei filmari sunt destul de accesibile, in functie de pachetul dorit puteti avea un videograf cu sau fara asistent, un aparat de filmat cu una sau doua camera – mirrorless, in functie de suma de care sunteti dispus sa platiti. Costurile le vom discuta impreuna, in caz ca cerintele dumneavoastra difera fata de ce oferim.

Pretul va fi unul convenabil, avand in vedere experienta dar si devotamentul pentru realizarea acestor filmari si clipuri. Echipamentul este mereu actualizat, calitatea aparatului fiind una foarte buna, filmarile vor fi extrem de intens colorate si foarte clare.

Pentru a avea parte de cele mai bune filmari realizate pentru evenimentul dumneavoastra, va sugerez sa solicitati ajutorul unei persoane cu experienta. Acesta va stii de ce aveti nevoie, cum ar trebui sa arate videografia, cum ar trebui incadrate acele persoane in clip si  filmarea sa contina multe amintiri. Sa va puteti bucura mereu la vizualizarea acelor filmari. Fiecare om trebuie sa isi faca amintiri, viata trece si ramanem doar cu amintirile, amintiri despre ce a fost. Momentele unice vor dainui mereu in amintirile noastre dar cu ajutorul unei filmari, ele vor fi mai frumoase.

Andrei Dede – Videograf

Vezi portofoliu filmari nunti sau verifica disponibilitatea

Credit foto Calin Narcis – calinnarcis.ro

 
Tags:

Andrei Dede

Numele meu este Andrei si sunt pasionat de oameni. Emotiile oamenilor cu care lucrez imi ofera satisfactie. Pasiunea, adaptarea si flexibilitatea sunt calitati care ma definesc, aduc zambete oamenilor cu care interactionez. Hai sa ne cunoastem! Telefon: 0766 974 312 , eMail: contact@andreidede.ro