fbpx

Fotograf Calin Narcis

Fotograf de nunta Calin Narcis

Daca ar fi sa povestesc pe scurt de ce am ales sa fac fotografie de nunta, fara sa stau prea mult pe ganduri, as raspunde: „de curiozitate”. Cu mult timp inainte sa devin fotograf de nunta, am fost pasionat de fotografie si trecand aproape prin fiecare sectiune a fotografiei cate putin,am ales fotografia de nunta.

De ce sa ma includeti in povestea voastra?

Stilul pe care il promovez pentru fotografia de nunta se bazeaza pe naturalete. Mirii, personaje principale in aceasta frumoasa poveste, trebuie sa fie prezentati natural, iar pentru ca acest lucru sa fie posibil nu trebuie sa se simta incomod in preajma mea.

Consider ca pentru a captura imagini care tind spre perfectiune este necesar sa construiesc o relatie de prietenie cu mirii si sa comunic cu acestia cat se poate de eficient.

Iubirea si emotia cuplului sunt elementele principale ale unei fotografii capabila sa transmita peste ani sentimente unice. Fiecare fotografie de nunta trebuie sa spuna ceva, ceea ce inseamna ca trebuie sa i se dea un sens. Pasiunea pentru fotografie este poate ingredientul principal in activitatea mea, motiv pentru care reusesc sa dau viata imaginilor pe care le capturez.

Fotografie de eveniment

Calin Narcis – calinnarcis.ro

Spread the love