Ghid complet pentru alegerea videografului de nuntă

fotograf Bogdan Neagoe

Ziua nunții tale, cea mai frumoasă zi din viața ta, este o zi de excepție și necesită cele mai prețioase amintiri.

Filmările de la nuntă sunt cele care îți vor permite să retrăiești cele mai emoționante momente, să auzi râsetele, discursurile sau să trăiești mai intens anumite momente ale nunții.

Iar dacă vrei ca nunta ta să fie un succes, ai nevoie de un videograf profesionist și pentru filmare. Nunta este plină de amintiri prețioase și magnifice, și fiecare cuplu își dorește cu siguranță ca totul să fie perfect de la început, până la sfârșit. Cel mai bun vidoegraf de nuntă este cel care va captura cele mai frumoase momente, pentru a le putea prețui mai târziu.

Prețul

Ești în mijlocul pregătirilor deci bugetul este cel mai important, fără doar și poate. Este cel care va dirija alegerile tale și dorințele tale, chiar dacă la o nuntă, cel mai adesea, este depășit. Dar prețul unui videograf de nuntă depinde și de următoarele lucruri:

YouTube video

 

Video by Andrei Dede – Tel 0766 974 312

 

Calitatea muncii sale

Calitatea muncii este un criteriu care nu ar trebui să fie lăsat deoparte. Foarte mulți viitori miri au tendința de a apela la un cameraman amator sau la cineva din familie pentru a nu cheltui prea mult.

Feelingul

Precedentele filmări realizate de către viitorul tău videograf de nuntă trebuie să îți placă neapărat. Trebuie să fii atent la stilul imaginii, la ritmul montării, la originalitate, etc.

fotograf Bogdan Neagoe

Calitatea imaginii

Un bun videograf trebuie să fie capabil să redea un video în Full HD sau în 4K.

Formatul

Este un element primordial și corespunde duratei sale. Filmările de la nuntă pot dura de la câteva minute până la câteva ore.

Formatul filmării va defini ritmul său, dar și maniera în care va fi filmată nunta. Atunci când un videograf realizează o filmare de o oră, imaginile vor mai lungi și montajul va fi mai ritmat și deci mai lent. Iar o filmare mai scurtă, va fi în schimb mai dinamică și va semăna cu un rezumat cu cele mai bune momente.

Materialul

Materialul unui videograf trebuie să fie de cea mai bună calitate. Este un lucru evident, care nu este însă, mereu respectat. Un videograf trebuie să aibă deci un material discret, dar calitativ. Dar și care deține cele mai recente tehnologii pentru a realiza un material de excepție.

Experiența sa

Un bun videograf de nuntă trebuie să dispună de expertiză, de cunoștințe, știe cum să surprindă cele mai importante și mai frumoase momente. Are cea mai bună tehnică și înțelege cum trebuie să aleagă cele mai bune unghiuri pentru a filma.

Andrei Dede – Filmari nunti

Verifica disponibilitatea

 

Credit foto Bogdan Neagoe – bogdanneagoe.ro

 
Tags:

Andrei Dede

Numele meu este Andrei si sunt pasionat de oameni. Emotiile oamenilor cu care lucrez imi ofera satisfactie. Pasiunea, adaptarea si flexibilitatea sunt calitati care ma definesc, aduc zambete oamenilor cu care interactionez. Hai sa ne cunoastem! Telefon: 0766 974 312 , eMail: contact@andreidede.ro