Idei cadouri nunta

Idei cadouri nunta

Cum iarna este pe sfarsite si se apropie in pasi rapizi primavara, iar mai apoi preaiubita vara, vei avea de furca cu un alt gen de cadouri. Cadourile de nunta! Acest gen de cadouri necesita la fel de multa seriozitate, insa rafinamentul joaca cel mai important rol in alegerea celui perfect. Ca si in cazul altor tipuri de cadouri, este necesara stabilirea gradului de apropiere dintre tine si miri. Astfel vom descoperii impreuna, in urmatorul clasament cele mai bune cadouri de nunta.

Daca tu si mirii sunteti doar simple cunostinte, ai de ales dintr-o gama larga de cadouri. In ajutorul tau vor veni cadourile personalizate. Cu inventivitate si o minte odihnita vei oferi cele mai frumoase si amuzante cadouri. O rama foto, de exemplu, in forma de doua inimi, in care vei adauga doua fotografii ale celor doi tineri insuratei. Daca talentul iti da pe afara poti realiza chiar tu un tablou cu cei doi, insa daca desenul tau nu reflecta realitatea poate ar fii mai bine sa renunti la idee. De asemenea o pereche frumoasa ce cani personalizate sunt o alegere foarte buna. Poti alege sa pui o poza comuna pe cele doua cani sau sa inscriptionezi citate celebre romantice. Decizia iti apartine.

Trecand la pasul urmator si constatand ca te simti ceva mai apropiat de miri, decat simple cunostinte, poti alege sa faci un alt tip de cadouri. De exemplu un set elegant de vesela poate fii cadoul ideal acestei ocazii. De asemenea o veioza decorativa este un cadou nu numai inovativ ci si exclusivist. Nu mai prejos se afla si un serviciu de masa din portelan care denota cele mai tandre ganduri pentru cei doi miri. O sculptura ceramica decorativa in forma de pinguini pentru proaspetii sotiori. De ce pinguini? Se spune ca pinguinul isi alege partenerul pe viata, de aceea a devenit un grozav simbol al dragostei pure.

Pana acum pare destul de usor

Daca esti foarte apropiat de miri sau chiar ruda cu unul din ei treaba noastra se complica. Multi aflati in situatia asta recurg la cadouri sub forma de bani, oferind sume exuberante, sau majoritatea rudelor recurg la traditii oferind daruri, de care mirii sa se foloseasca in casa. De la prosoape noi, la lenjerii noi de pat si chiar electrocasnice (roboti de bucatarie, aspirator, masina de spalat). Daca vrei sa iesi din zona traditionalului iti sugerez urmatoarele idei. O excursie intr-o insula tropicala doar pentru doi. Suna mai bine decat un aragaz nu? De asemenea poti organiza o petrecere privata in cinstea noilor soti dupa cateva zile de la nunta. Acestea sunt daruri pe care le vor pretui pe intreaga durata a vietii.

Asadar indiferent de ce vei alege, trebuie sa inveti sa imbini placutul cu utilul, deoarece acelea vor fii cadourile pretuite de cei doi. Fa loc inspiratiei, pune suflet si adu-ti aminte ca darul vorbeste despre tine.

Andrei Dede – Filmari evenimente

Vezi portofoliul pe canalul YouTube sau verifica disponibilitatea

Tags:

Andrei Dede

Numele meu este Andrei si sunt pasionat de oameni. Emotiile oamenilor cu care lucrez imi ofera satisfactie. Pasiunea, adaptarea si flexibilitatea sunt calitati care ma definesc, aduc zambete oamenilor cu care interactionez. Hai sa ne cunoastem! Telefon: 0766 974 312 , eMail: contact@andreidede.ro