Lucruri de stiut pentru ca nunta sa fie perfecta

Lucruri de stiut pentru ca nunta sa fie perfecta

Lucruri must la care trebuie sa te gandesti pentru ca nunta sa fie perfecta. Daca iti organizezi nunta, cu siguranta ca te-ai informat deja cu privire la cele mai reusite nunti si la cea mai buna modalitate de a face ca petrecerea sa fie de neuitat si cea mai frumoasa. Daca simti nevoia de ceva in plus, iata cateva sfaturi sau mici detalii suplimentare care te vor ajuta sa gasesti un echilibru perfect intre traditie si originalitate.

Repetitie pentru petrecere sau ceremonie

Cu siguranta ca ai vazut deja asta in filmele sau serialele americane. Nu este un concept foarte comun la noi in tara, dar ideea este interesanta deoarece permite deja o interactiune intre invitati in cea mai importana zi din viata voastra.

Gratie unei cine sau petreceri pentru repetitie, invitatii se vor cunoaste mai bine fara presiune si acest lucru garanteaza o ambianta mai conviviala si mai relaxata pentru ziua nuntii.

Ai grija la felul in care primesti invitatii

Uita de sobrietatea nuntilor traditionale deoarece cea mai importanta zi din viata ta trebuie sa iti semene.

O tema anume sau o decoratiune este cea care vine cu un plus de personalitate pentru masa. Poti pregati si un cadou de bun venit, dar si unul la final pentru a multumi invitatilor. Dispunerea meselor ar trebui sa fie in asa fel gandita incat sa fie cat mai confortabila pentru invitati pentru ca acestia sa discute cat mai usor intre ei.
Nu uita de copii. Unii miri prefera sa nu invite copii, dar altii ii prefera datorita bucuriei si chefului de viata cu care vin acestia. Le poti pregati o masa doar pentru ei, un meniu doar pentru ei si un animator.

nunta perfecta

Infrumuseteaza primul dans cu cea mai frumoasa coregrafie

Primul dans in calitate de sot si de sotie este un act destul de intim, asta daca facem abtractie de ochii invitatilor. Tendinta este sa se faca un adevarat show pentru a suprinde si incanta in mod placut invitatii.

Reinventeaza un vals in stil funky, lanseaza-te in cel mai frumos dans rock sau hip-hop… ideile sunt in acest caz, nelimitate.

Reinventeaza meniul

Poti sa pui in restaurant diferite standuri cu mancare pentru ca invitatii tai sa fie liberi sa mearga sa se serveaaca. Poti profita insa si de Originalitatea sau exotismul unui food truck. Acelasi lucru este posibil si pentru bauturi, cu baruri cu sucuri de fructe, cocktailuri sau beri artizanale.

Si nimic nu te obliga pe tine si pe partener sa aveti neaparat un meniu traditional, cu supa si sarmale. Poti inova de exemplu si sa alegi mai multe preparate diferite in cantitati mai mici. Poti elabora creativ astfel mai multe preparate traditionale precum pizza sau chiar spaghete. Le poti prezenta mai ceva ca o o opera de arta. Rezultatul va fi unul inovator, cu o explozie de savori.

Schimbati hainele

Puteti alege diferite tinute care sa asocieze eleganta cu confortul. O tinuta care sa iti permita sa faci miscari mai ample pentru a profita din plin de ringul de dans.

Alegeti o muzica de calitate

Alegerea muzicii potrivite sau a unei formatii de nunta este un lucru care va veni cu un plus de bogatie pentru nunta ta. Poti alege o formatie care canta genul pop si rock,pentru cea mai frumoasa combinatie. Sau poti alege si un DJ pentru o perioada de timp. Cel mai bine ar fi sa alegeti o muzica de calitate, care sa exprime cel mai bine sentimentele voastre, pentru a sublima toate momentele, dar care sa fie si antrenanta sau popular, pentru ca toata lumea sa vina pe ringul de dans sa se distreze.

Andrei Dede – Filmari evenimente

Vezi portofoliul pe canalul YouTube sau verifica disponibilitatea

Andrei Dede

Numele meu este Andrei si sunt pasionat de oameni. Emotiile oamenilor cu care lucrez imi ofera satisfactie. Pasiunea, adaptarea si flexibilitatea sunt calitati care ma definesc, aduc zambete oamenilor cu care interactionez. Hai sa ne cunoastem! Telefon: 0766 974 312 , eMail: contact@andreidede.ro