Muzica pentru nunta, ce alegem

fotograf Bogdan Neagoe

Muzica pentru nunta. Ce alegem : formatie nunta, DJ sau orchestra ?

Muzica la nunta este un element central dar si cele mai greu de ales totodata. Nu este deloc usor sa multumesti toti invitatii cu muzica aleasa, cu totii au gusturi muzicale diferite. In plus, alegerea muzicii va defini atmosfera generala si stilul nuntii. Insa atentie la comiterea unor greseli. Daca nu vrei sa dansezi pe o muzica total nepotrivita la nunta ta si daca vrei ca invitatii sa nu mai paraseasca ringul de dans trebuie sa faci cele mai bune alegeri. Ce alegi ? Formatie nunta, DJ sau orchestra ?

YouTube video

 

Video by Andrei Dede – Tel 0766 974 312

 

Formatie de nunta

Ce poate fi mai interesant decat sa combini concertul si nunta intr-o singura seara speciala ? Muzica live vine cu o atmosfera speciala, unica si intima, mult mai pronuntata decat in cazul in care optezi pentru un DJ. Daca optezi pentru aceasta solutie, formatie nunta, trebuie sa alegi cu atentie formatia, pentru a nu comite nicio greseala in ziua cea mare. Orchestra este mai clasica, confera o nota sic receptiei.

Fie ca este vorba despre o formatie sau despre o orchestra, un mic show live este mereu de efect, insa, cu toate acestea, va fi limitat in timp si costurile pot fi mai ridicate decat in cazul unui DJ. Pretul depinde si de numarul de muzicieni prezenti in acea seara la eveniment. Daca vrei o orchestra insa bugetul tau este limitat, atunci alege tu instrumentele. Pian, violoncel, chitarist, saxofonist…fara sa uitam de solistii prezenti.

fotograf Bogdan Neagoe

Alegerea unui DJ

Avantajul oferit de un DJ este acela ca poate adapta programul muzical de-a lungul intregii zile, in functie de tema casatoriei si in functie de discutiile purtate cu mirii. Va sti sa faca atmosfera, sa ii faca pe invitati sa se ridice de la masa si sa adapteze playlist-ul in functie de invitati sau sa rapsunda cererilor specifice a fiecarui invitat in parte. In orice caz, este optiunea mai putin costisitoare insa trebuie ca DJ-ul ales sa fie cunoscut si recomandat de mai multe persoane.

Inainte de nunta, se recomanda ca mirii sa aleaga impreuna cu DJ-ul lista de melodii. O modalitate de a se asigura ca invitatii vor dansa toata noaptea pe melodiile lor preferate. In plus, va trebui aleasa melodia pentru dansul mirilor, cea mai importanta etapa din cadrul unei ceremonii de nunta. Nu ezita sa ii pui intrebari cu privire la materialul tehnic folosit, sonorizare si, bineinteles, lumini.

Andrei Dede – Filmari nunti

Verifica disponibilitatea

 

Credit foto Bogdan Neagoe – bogdanneagoe.ro

 

Andrei Dede

Numele meu este Andrei si sunt pasionat de oameni. Emotiile oamenilor cu care lucrez imi ofera satisfactie. Pasiunea, adaptarea si flexibilitatea sunt calitati care ma definesc, aduc zambete oamenilor cu care interactionez. Hai sa ne cunoastem! Telefon: 0766 974 312 , eMail: contact@andreidede.ro