Nunta 2023 – care sunt principalele tendinte?

Nunta 2023

Te casatoresti in anul 2023? A venit timpul sa incepi pregatirile in acest caz. Pentru a te ajuta sa organizezi nunta visurilor tale, iata care sunt cele mai in voga tendinte pentru anul 2023 in ceea ce priveste nunta.

O nunta intima

Nuntile din anul 2023 sunt foarte intime. Aceasta tendinta a fost initiata din cauza restrictiilor sanitare impuse de criza sanitara legata de Covid-19. Si continua de atunci, deoarece mirii nu se mai simt obligati sa invite unele persoane cu care nu mai tin legatura.

Receptiile de nunta in aer liber

Receptiile de nunta seduc din ce in ce mai multe cupluri. Parcuri dragute, plaje, campuri, gradini sau podgorii…toate panoramele naturale sunt exceptionale pentru a spune cel mai sincer Da. Corturile de receptie, lampioanele, boltele sau florile pun cel mai bine in valoare aceste locuri.

Nuntile in gradina sunt din ce in ce mai populare

Ofera confort, calitate, dar si originalitate.

O nunta prelungita pe tot week-endul, in anul 2023 nunta devine mai lunga

Se celebreaza pe un week-end intreg nu doar intr-o singura zi. Ziua de sambata este consacrata uniunii civile si religioase, in functie de dorintele mirilor iar duminica invitatii mai sunt rugati sa ramana pentru un brunch.

Spune Da in fata unui apus de soare

Sub un astfel de cer, cu cele mai frumoase nuante, se deseneaza cea mai feerica ambianta pentru a trai cu adevarat o nunta de vis. Cele mai frumoase fotografii de nunta se fac si ele tot seara, sub clar de luna.

O amprenta de carbon minima pentru nunta

Produse locale, produse de sezon, reciclare si recuperare, selectare… aceste gesturi sunt adoptate deja in ceea ce priveste nunta. Dar vor fi si mai pregnante in anul 2023. Unele cupluri chiar aleg sa faca din ecologie tema lor preferata.

Nunta 2023

Inchirierea tinutei de nunta

Tinuta de nunta este supusa si ea unor tendinte. Pe langa designul rochiei sau al costumului, felul in care iti poti procura tinuta in anul 2023 se schimba. Rochia de mireasa si costumul se inchiriaza in anul 2023, nu se cumpara.

Decoratiunile florale XXL

Florile au insotit mereu nuntile. Dar, in anul 2023 au un loc si mai important in cadrul nuntilor. Decat sa apeleze la o multitudine de buchete mai mici, mirii prefera compozitiile florale XXL. Mai ales sub forma de suspensii aeriene sau buchete minunate. Peretii vegetali sunt si ei foarte in voga si folosesc drept fundal pentru cele mai frumoase poze.

O explozie de culoare in cortegiul nuptial

Gata cu vremea in care domnisoarele de onoare purtau rochii asortate. In anul 2023, tinutele nu mai sunt la fel. Fiecare domnisoara de onoare va trebui astfel sa aleaga culoarea sa preferata.

O nunta inspirata din anii 80

Nuntile din 2023 se reinventeaza cu foarte multe noutati si multe lucruri moderne, dar nu uita nici de trecut. Deci numeroase detalii din anii 80 se fac remarcate. Incepand cu rochia de mireasa, care are manecile bufante si voaluri de organza.

Perlele, cele mai trendy detalii

Bijuteriile miresei, detalii pe rochie, pe costum sau pe pantofi…perla de cultura este detaliul cel mai frumos pentru nunti in anul 2023.

De asemenea, nuntile inspirate de Bridgerton sunt si ele foarte in voga

Vin cu o estetica foarte british. Rochiile sunt empire si o astfel de nunta este plina de cele mai romantice detalii.

Culorile sunt cele mai calde si mai naturale. Nuntile noului an se indeparteaza de nuante precum albul sau pastelul si se indreapta inspre cele de sofran, terracotta sau corail. Florile cele mai frumoase sunt daliile, fara doar si poate. Trandafirii si ei, deoarece nu se poate altfel.

Andrei Dede – Filmari evenimente

Vezi portofoliul pe canalul YouTube sau verifica disponibilitatea

Tags:

Andrei Dede

Numele meu este Andrei si sunt pasionat de oameni. Emotiile oamenilor cu care lucrez imi ofera satisfactie. Pasiunea, adaptarea si flexibilitatea sunt calitati care ma definesc, aduc zambete oamenilor cu care interactionez. Hai sa ne cunoastem! Telefon: 0766 974 312 , eMail: contact@andreidede.ro