Nunta in sezonul rece

Nunta in sezonul rece – marile tendinte conform unor wedding planners

Vrei sa stii care sunt cele mai mari tendinte ale toamnei sau ale sezonului hivernal abordate de catre cei mai buni wedding planners? Citeste in acest caz, acest articol.

O nunta de toamna sau de iarna nu este un lucru care se improvizeaza. Si trebuie sa anticipezi totul in cele mai mici detalii. Dar, anumite tendinte ies cel mai bine in evidenta in acest nou sezon rece, care anunta nunti mai intimiste, calduroase, personalizate si care au drept inspiratie natura.

Florile uscate sunt cele mai in voga

Au fost folosite si anul acesta, dar si anul trecut la foarte multe nunti si marele avantaj este ca poti pastra toata viata buchetul de mireasa sau aranjamentele, care sa iti aminteasca de cea mai frumoasa zi din viata ta. Poti alege tonuri mai calduroase si naturale, fiind flori ce vin cu o latura mai rustica si vintage pentru nunta ta de poveste.

Domnisoarele de onoare pot sa aiba si ele buchete din flori uscate. Si fiecare dintre ele le va putea pastra si ea cu grija dupa ceremonie. Un mini buchet de flori uscate se poate pune si la costumul mirelui.

Minimalismul este cea mai buna alegere

Totul este centrat la ora actuala pe farmecul locului ales pentru petrecerea de la nunta, care cel mai bine ar fi sa aiba un tavan cat mai inalt, culori armonioase si un decor cat mai solemn.

O ceremonie laica in plina natura

Daca visezi la cea mai frumoasa ceremonie laica, va trebui sa alegi un loc mai feeric precum o padure. Receptiile care se deruleaza in exterior sunt cele mai in voga. Pe langa faptul ca te vei putea bucura de un plus de eco-responsabilitate, poti sa alegi si cele mai frumoase combinatii de culori- roz-rosu, roz- portocaliu sau roz- alb.

Un decor natural

In acest nou sezon hivernal, pentru a insoti dictonul “less is more”, cu cat ai un decor mai rustic si mai natural, cu atat mai bine. Cateva detalii mai rock simai vintage sunt si ele bine venite daca mirii prefera acest stil.

Peisajele de exceptie sunt privilegiate si ele

Pozele de la nunta cu muntii inzapeziti in fundal sunt pur si simplu magnifice. Deci poti sa organizezi cea mai frumoasa zi din viata ta la o statiune de schi, de ce nu. Iar ceremonia poate sa aiba loc intr-un loc feeric, in inima muntilor.

Vor continua sa fie in voga si nuntile la mare la tara sau in orice alt cadru natural pe care il preferati. Profita si tu deci de un puternic sentiment de conexiune sau reconexiune cu natura. Si chiar si iarna, tendinta este sa spui cel mai frumos Da, in cele mai insorite insule. Peisajele sunt de o frumustee incantatoare si te vei bucura de o nunta cu adevarat magica.

O nunta intimista, dar intr-un peisaj grandios. Locurile de receptie maiestuoase sunt foarte in voga, mai ales cele dotate cu mai multe Sali de receptie.

Lemnul este si el foarte in voga pentru decor. Poti scrie numele invitatilor pe bucatele de lemn sau sa oferi cele mai frumoase marturii tot din lemn.

Andrei Dede – Filmari nunti

Andrei Dede – Videograf

Vezi portofoliul pe canalul YouTube sau verifica disponibilitatea

Andrei Dede

Numele meu este Andrei si sunt pasionat de oameni. Emotiile oamenilor cu care lucrez imi ofera satisfactie. Pasiunea, adaptarea si flexibilitatea sunt calitati care ma definesc, aduc zambete oamenilor cu care interactionez. Hai sa ne cunoastem! Telefon: 0766 974 312 , eMail: contact@andreidede.ro