Nunta tematica – o nunta de poveste pentru fiecare cuplu de miri

filmari nunti

Fiecare cuplu de miri cauta sa organizeze nunta astfel incat fiecare secventa a nuntii sa fie exact asa cum au visat dintotdeauna. Cu toate ca majoritatea nuntilor au aceleasi momente si aceleasi traditii sau obiceiuri, fiecare viitor cuplu de miri isi doreste sa iasa din tipare si sa se bucure de o nunta „altfel”. In cazul in care alaturi de partenerul pe care l-ai ales pentru toata viata urmeaza sa organizezi nunta, atunci poti avea in vedere o nunta tematica. O astfel de nunta tematica poate fi cea mai inspirata alegere daca vrei sa oferi invitatilor o nunta iesita din tipare, iar tie si partenerului de viata o nunta de poveste.

Tipuri de nunti tematice

Nunta clasica vine intotdeauna cu aceleasi secvente si aceleasi momente. Cei mai multi dintre invitati deja stiu la ce sa se astepte si de foarte multe ori cei care au participat la multe astfel de evenimente mai bifeaza o nunta in plus. De cealalta parte, o nunta tematica este mult mai atractiva, mai distractiva si mai antrenanta prin factorul surpriza al unei astfel de nunti.

Dupa cum ii spune si numele, o nunta tematica este la alegerea mirilor si tema pe care acestia o aleg trebuie sa tina cont de personalitatea lor in primul rand, dar si de tipul de invitati care urmeaza sa ia parte la eveniment.

Nuntile tematice sunt foarte diverse si fiecare cuplu de miri poate gasi ceva care sa se plieze pe personalitatea lor. Dintre tipurile de nunti tematice putem aminti nunta medievala, nunta rustica, nunta hippie, nunta in stil vintage, nunta exotica sau chiar nunta inspirata din filmul preferat sau povestea preferata. Oricare dintre aceste nunti tematice poate fi o adevarata nunta de poveste.

filmari nunti

Aspecte de avut in vedere in organizarea unei nunti tematice

In momentul in care te-ai decis asupra organizarii nuntii sub forma unei nunti tematice este important sa ai in vedere o serie de aspecte. In primul rand vorbim despre alegerea tematicii. Aceasta trebuie sa reflecte intocmai personalitatea si gusturile mirilor. Tematica aleasa trebuie obligatoriu sa ofere mirilor cadrul ideal pentru ca acestia sa se simta in largul lor.

Odata luata decizia cu privire la tematica nuntii urmeaza alegerea locatiei potrivite cu tematica respectiva. Locatia poate fi in aer liber sau intr-un spatiu interior, insa este important sa te asiguri ca locatia se incadreaza perfect cu tematica nuntii.

Stilul invitatiei

Stilul invitatiei de nunta trebuie sa se potriveasca temei alese si astfel viitorii invitati isi vor da seama de faptul ca urmeaza sa participe la o nunta tematica. In acest mod invitatii vor stii sa se pregateasca din punct de vedere vestimentar pentru tema nuntii la care urmeaza sa participe. Tot in registrul vestimentar discutam si de tinuta mirilor. Aceasta trebuie sa fie in ton cu tematica aleasa si rochia de mireasa sau costumul de mire trebuie sa fie in ton cu o nunta in stil medieval sau cu o nunta in stil rustic.

Decoratiunile

Pe langa vestimentatia care trebuie sa se incadreze in tematica nuntii si decoratiunile folosite trebuie sa respecte aceasta tematica. In momentul in care optezi pentru o nunta tematica decoratiunile clasice nu isi mai gasesc locul. Un aspect foarte important este alegerea muzicii pentru o nunta tematica. Muzica da tonul petrecerii de nunta, iar atunci cand alegi o nunta tematica este extrem de important sa te asiguri de faptul ca repertoriul muzical se incadreaza perfect in tema nuntii.

Si nu in ultimul rand meniul trebuie adaptat tematicii alese. Pentru o nunta rustica vorbim de un meniu rustic, pe cand pentru o nunta exotica vorbim de un meniu exotic. Tine cont de toate aceste aspecte in organizarea unei nunti tematice si cu siguranta te vei bucura de o nunta ca-n povesti.

Andrei Dede – Filmari nunti

Verifica disponibilitatea

Credit foto Calin Narcis – calinnarcis.ro

 
Tags:

Andrei Dede

Numele meu este Andrei si sunt pasionat de oameni. Emotiile oamenilor cu care lucrez imi ofera satisfactie. Pasiunea, adaptarea si flexibilitatea sunt calitati care ma definesc, aduc zambete oamenilor cu care interactionez. Hai sa ne cunoastem! Telefon: 0766 974 312 , eMail: contact@andreidede.ro