Organizarea nuntii pas cu pas, checklist

Nunta este o sarbatoare minunata prin care cei care se iubesc isi arata dragostea in fata tuturor si de asemenea promit sa ofere siguranta si respect celuilalt partener din destinul pe care l-a pregatit viata. Deoarece aceasta mare sarbatoare se compune dintr-o multime de lucruri mari si mici dar foarte importante, este bine de stiut ca organizarea nuntii se face cu multa vreme inainte si pentru a nu pierde nimic din ceea ce trebuie facut, trebuie sa se intocmeasca, in ordine cronologica, un checklist.

Data nuntii

Primul lucru care trebuie sa fie stabilit si trecut pe lista trebuie sa fie data nuntii. Acest lucru trebuie gandit si facut cu un an inainte. Pentru a fi siguri ca nu se intampla surprize, trebuie verificat calendarul religios, prima data si apoi cautata o locatie cat mai placuta si care sa corespunda cerintelor in privinta numarului invitatilor, a meniului precum si a decoratiunilor interioare.

filmari nunta

Odata fixata data nuntii, localul trebuie studiat din timp, cu multe luni inainte, chiar si zece, ca sa nu fie cumva ocupat chiar atunci cand va doriti. Alegerea localului trebuie facuta si in functie de bugetul de care dispuneti precum si gandindu-va la un anumit numar de invitati. Odata gasita locatia potrivita pentru petrecerea de nunta, se poate semna contractul pentru a fi siguri ca

Cavalerii si domnisoarele de onoare

Tot cu zece luni inainte este bine sa stabiliti cine vor fi nasii precum si domnisoarele si cavalerii de onoare, de asemenea trebuie intocmita o lista aproximativa a invitatilor. Este recomandat sa se faca din timp si rezervarea bisericii. Apoi se poate trece la cautarea rochiei de mireasa care sa corespunda cu ceea ce mireasa isi doreste.

Rochia de mireasa precum si costumul de mire nu se cauta cu un an inainte ci doar cu cateva luni pentru ca este stiut ca oamenii mai slabesc sau se ingrasa si nu se mai potrivesc cu hainele alese.

YouTube video

 

Video by Andrei Dede – Tel 0766 974 312

 

Foto video nunta

Cu cateva luni inainte este bine sa fie aleasa echipa de filmare nunta si fotografie, precum si cei care fac decorurile si florile. De asemenea este recomandat sa se faca din timp rezervari si pentru luna de miere, pentru ca sa va puteti bucura de ceea ce ati ales fara surprize negative.

Alegerea verighetelor

Alegerea verighetelor este de asemenea o treaba foarte importanta si trebuie facuta cu atentie.

Tot ce tine de organizarea corecta a unei nunti trebuie trecut in checklist si urmat cu atentie. Daca este prea obositor si credeti ca nu va puteti descurca, exista agentii specializate in organizarea de nunti si va puteti adresa pentru sfaturi pertinente si ajutor profesionist.

Credit foto Marius Niculae
mariusniculae.com

Tags:

Andrei Dede

Numele meu este Andrei si sunt pasionat de oameni. Emotiile oamenilor cu care lucrez imi ofera satisfactie. Pasiunea, adaptarea si flexibilitatea sunt calitati care ma definesc, aduc zambete oamenilor cu care interactionez. Hai sa ne cunoastem! Telefon: 0766 974 312 , eMail: contact@andreidede.ro