Programul mirilor in ziua nuntii

Pentru cea mai minunata zi din viata voastra de sot si sotie, adica pentru ziua nuntii, trebuie sa acordati toata atentia si sa indepliniti ceea ce ati planuit cu mult timp inainte pentru acest eveniment, ca sa nu intervina surprize. Casatoria voastra este cea mai minunata sarbatoare si merita tot ce este mai bun. Tot asa, si voi meritati sa aveti o zi frumoasa, cu momente emotionante si deosebite, sa fiti eleganti si frumosi si plini de bucurie. Ca sa poata fi toate asa cum trebuie, este nevoie de un plan bine stabilit si de organizare eficienta.

YouTube video

 

Video by Andrei Dede – Tel 0766 974 312

 

Cununia civila, daca este pusa in aceeasi zi cu petrecerea de nunta si cununia religioasa, trebuie sa beneficieze si ea de atentie deosebita. Ziua voastra importanta incepe de dimineata devreme in acest caz, pentru ca in functie de acest detaliu se vor face toate celelalte actiuni dupa. Este nevoie de multe ore pentru aranjatul vostru, mai ales cel al miresei, care trebuie sa fie foarte elaborat. Si coafeza si maestra in machiaj este bine sa fie prezente in locatia in care sunteti cazati pentru pregatiri, ca sa puteti economisi timp.

Sedinta foto

Mirele, de asemenea, are nevoie de mici ajutoare din partea cavalerilor de onoare iar o mica sedinta foto in timpul acestor pregatiri este foarte placuta si inspirata. Dupa cununia civila urmeaza, de obicei cununia religioasa si de asemenea, si aceasta merita o atentie sporita din partea tuturor. Si mirii si nasii precum si cavalerii si domnisoarele de onoare trebuie sa beneficieze de sedinte foto si filmari care sa le scoata in evidenta frumusetea, prospetimea, gingasia si emotia pura a iubirii.

fotograf de nunta

La biserica, lumina este de obicei foarte interesanta, fiind propice pentru fotografii din anumite unghiuri si de asemenea filmarile au un fel special de a reda evenimentul. Rolul mirilor este acela de a se simti fericiti si iubiti, acestea inspirand pe toti cei invitati si dand voie emotiilor si bucuriei sa se vada.

filmari nunta

Dupa cununia religioasa se pregateste de obicei o sedinta foto intr-o locatie anume aleasa de catre voi, mirii, ceva care va inspira placere si fericire, pentru ca aceste fotografii vor face parte din albumul de nunta si vor incanta pe toata lumea invitata, multa vreme dupa consumarea evenimentului vostru.

Fotografiile si filmarile de la sala festiva reprezinta de asemenea momente unice si vesele, in sfarsit sunteti parte la petrecerea bucuriei voastre si puteti sa va simtiti in largul vostru. Dati drumul energiei pozitive si fiti fericiti alaturi de cei dragi, savurati dragostea!

Credit foto Marius Niculae
mariusniculae.com

Tags:

Andrei Dede

Numele meu este Andrei si sunt pasionat de oameni. Emotiile oamenilor cu care lucrez imi ofera satisfactie. Pasiunea, adaptarea si flexibilitatea sunt calitati care ma definesc, aduc zambete oamenilor cu care interactionez. Hai sa ne cunoastem! Telefon: 0766 974 312 , eMail: contact@andreidede.ro