Sfaturi pentru filmarea unei nunti de poveste

fotograf Bogdan Neagoe

Emotiile traite la nunta voastra sunt unice si pot fi pastrate vii in filmare sau in fotografii. Imaginile de la nunta le puteti privi oricand vreti sa va bucurati de momentele speciale pe care le-ati petrecut in ziua nuntii.

Alegerea videografului si a fotografului de nunta este importanta si de aceea trebuie sa alegi oameni pasionati si profesionisti care vor imortaliza cele mai importante momente din cea mai fericita zi a vietii tale!

YouTube video

 

Video by Andrei Dede – Tel 0766 974 312

 

Cele mai frumoase imagini, fie video nunta sau fotografii, sunt cele care transmit emotie, sunt povestea a celei mai frumoase zile din viata voastra. Pe piata foto video de nunta exista numeroase oferte, dar nu toate sunt potrivite pentru voi. Cum facem, asadar, sa gasim cel mai bun fotograf sau cel mai bun videograf?

Stabiliti un buget

In primul rand trebuie sa stabiliti bugetul pentru fiecare furnizor in parte, asa va fi mai usor sa faceti o selectie pentru echipa foto/video;

Stilul foto video

Fiecare fotograf si videograf are stilul sau: stil traditional, foto-jurnalistic, fine-art, etc. Trebuie sa le urmariti portofoliu pentru a afla care stil va place si vi se potriveste mai mult.

Faceti un research

Nu va limitati in cautari, faceti un research pentru a vedea fotografii si filmari de la mai multe echipe care adopta stilul potrivit voua. Acum toti fotografii au site-uri d eprezentare si portofolii online, nu va fi greu sa-i gasiti.

Cereti oferte

Odata gasiti 3-4 fotografi si videografi care se incadreaza in bugetul vostru si la care credeti ca stilul lor vi se potriveste, incepeti sa cereti oferte de pret si sa verificati daca sunt disponibili in ziua nuntii voastre.

Pentru a restrange cautarea cautati o echipa foto video din zona voastra, de exemplu daca sunteti din Bucuresti sau zonele limitrofe cautati o echipa foto video din Bucuresti.

fotograf Bogdan Neagoe

Este recomandat sa nu lasati pe ultimul moment cautarea echipei foto video. Atat fotografii cat si alti furnizori de nunta buni, au nuntile rezervate cu cel putin un an inainte si riscati sa nu fie disponibili. Incepeti cautarile din timp pentru a fii nevoiti sa faceti compromisuri cu amintirile vpoastre!

Peste ani cand va veti uita la filmarea si fotografiile de nunta si veti vedea acele imagini cu voi impartasind momentele romantice din ziua nuntii, va veti intoarce in timp la acea zi speciala.

Andrei Dede – Filmari nunti

Verifica disponibilitatea

 

Credit foto Bogdan Neagoe – bogdanneagoe.ro

 
Tags:

Andrei Dede

Numele meu este Andrei si sunt pasionat de oameni. Emotiile oamenilor cu care lucrez imi ofera satisfactie. Pasiunea, adaptarea si flexibilitatea sunt calitati care ma definesc, aduc zambete oamenilor cu care interactionez. Hai sa ne cunoastem! Telefon: 0766 974 312 , eMail: contact@andreidede.ro