Sfaturi pentru nunta, alegerea videografului si fotografului

Daca impreuna cu persoana iubita ati stabilit deja data nuntii si pregatirile trebuie sa inceapa, atunci este momentul sa te gandesti la gasirea unui fotograf si a unui videograf pentru nunta. Oferta de astfel de servicii de filmari nunti este foarte numeroasa si diversificata. Tocmai de aceea, cateva sfaturi in gasirea celui mai bun videograf nunta te pot ajuta in alegerea pe care urmeaza sa o faci.

Tine cont de buget

Organizarea unei nunti inseamna incadrarea într-un anume buget cu toate cheltuielile. Tocmai de aceea, atunci cand cauti un videograf nunta trebuie sa stabilesti foarte clar bugetul pentru filmari nunta. Astfel vei putea filtra din oferta de filmari nunti pe care o ai la indemana.

YouTube video

 

Video by Andrei Dede – Tel 0766 974 312

 

Studiaza portofoliul

Fiecare fotograf de nunti si fiecare videograf nunta au un stil propriu si idei originale. Prin urmare, pentru a vedea cu care dintre acestea rezonezi, analiza portofoliului este recomandata. Astfel vei putea sa iti faci o prima ideea cu privire la stilul abordat de fiecare videograf nunta si vei putea sa faci mai usor alegerea perfecta pentru tine.

fotograf de nunta

Alege pe baza review-urilor

Reputatia este foarte importanta pentru cei care ofera diverse servicii, iar in domeniul filmari nunti acest lucru este un criteriu de avut in vedere atunci cand alegi persoana care urmeaza sa creeze filmul nuntii tale. Prin urmare, iti recomandam sa acorzi atentie maxima review-urilor primite de la clientii anteriori, aceste review-uri fiind o dovada a calitatii serviciilor oferite.

Stabileste o intalnire

Odata ce simti ca ai gasit persoana potrivita pentru serviciile de filmari nunta nu iti ramane decat sa stabilesti o intalnire pentru a pune la punct detaliile. In cadrul acestei intalniri trebuie sa discuti scenariul nuntii, dar si pretul pachetului de filmari nunta si ce contine pachetul acesta. Discutarea in detaliu a pretului este foarte importanta pentru a nu avea surprize neplacute ulterior.

fotografia de nunta

Semnati contractul

In momentul in care toate detaliile au fost puse la punct si ai certitudinea ca ceea ce persoana contactata pentru filmari nunta este exact ceea ce cauti, atunci nu ramane decat sa semnati contractul. Un videograf nunta profesionist va oferi intotdeauna un contract pentru serviciile sale, contract in care fiecare parte isi cunoaste drepturile si obligatiile.

Daca vrei sa te bucuri de o nunta de vis si amintirea acesteia sa o pastrezi pentru toata viata, atunci tine cont de aceste sfaturi cand esti in cautarea unui videograf nunta. Cu siguranta te vor ajuta sa faci alegerea potrivita.

Credit foto Marius Niculae
mariusniculae.com

Cauti echipa foto video pentru evenimentul tau?

Andrei Dede, verifica disponibilitatea.

Tags:

Andrei Dede

Numele meu este Andrei si sunt pasionat de oameni. Emotiile oamenilor cu care lucrez imi ofera satisfactie. Pasiunea, adaptarea si flexibilitatea sunt calitati care ma definesc, aduc zambete oamenilor cu care interactionez. Hai sa ne cunoastem! Telefon: 0766 974 312 , eMail: contact@andreidede.ro