Sfaturi pentru nunta – alegerea videografului

Daca pregatirile pentru nunta sunt in toi, atunci cu siguranta ai inceput sa simti cat de multe detalii ai de organizat si cat de dificil este sa pui totul la punct astfel incat nunta sa iasa exact asa cum iti doresti.

Pentru a veni in ajutorul celor care se afla in toiul pregatirilor pentru nunta oferim cateva sfaturi care sa te ajute in alegerea unui videograf de nunta.

filmari nunti

Cauta videograf de nunta in apropiere

Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa cauti un videograf de nunta in zona in care locuiesti sau in apropiere. In acest fel ai mai multe sanse de a gasi un profesionist in filmari nunti care sa accepte sa filmeze la nunta ta.

Poti cauta si in colturi mai indepartate ale tarii, dar aici trebuie sa gasesti un videograf de nunta dispus sa se deplaseze la nunta ta si costul serviciilor va creste considerabil.

Portofoliul, cartea de vizita in filmari nunti

YouTube video
 
Video by Andrei Dede – Tel 0766 974 312
 

Fiecare videograf de nunta cauta sa isi puna amprenta personala asupra filmarilor realizate. Tocmai de aceea, atunci cand vrei sa angajezi un profesionist in filmari nunta trebuie sa gasesti persoana care ofera filmari care se potrivesc stilului tau. Poti face foarte bine acest lucru analizand portofoliul acelor videografi de nunta care sunt disponibili pentru ziua marelui eveniment.

Pune pret pe review-uri si feedback

Cu siguranta nu esti primul client atunci cand vine vorba despre videografii de nunta. Sau cu siguranta este bine sa nu fii! Prin urmare, atunci cand te afli in faza de a cauta persoana ideala pentru servicii de filmari nunti, acorda atentie sporita review-urilor si feedback-ului clientilor anteriori pentru acei videografi care aproape te-au convins.

Pe baza acestor review-uri si a feedback-ului vei putea sa iti dai seama daca esti pe drumul cel bun pentru a gasi persoana potrivita.

filmari nunta

Stabileste detaliile finale si semneaza contractul

Ai gasit videograful de nunta disponibil pentru ziua marelui eveniment si care se preteaza stilului tau? Are o reputatie foarte buna in randul clientilor anteriori? Ei bine, atunci nu mai ramane decat sa stabiliti impreuna detaliile finale cu privire la pachetul de servicii si la costurile aferente acestui pachet de servicii. Iar in final urmeaza semnarea contractului astfel incat sa ai certitudinea ca ai scapat de o grija in organizarea nuntii tale.

Fiecare cuplu isi doreste sa pastreze cat mai vie amintirea zilei nuntii, iar un profesionist in filmari nunta este cu siguranta cea mai buna alegere. Urmeaza sfaturile mai sus amintite si cu siguranta vei face alegerea potrivita atunci cand vine vorba de un videograf de nunta.

Andrei Dede – Filmari evenimente

Verifica disponibilitatea
 
Credit foto Calin Narcis calinnarcis.ro
 
Tags:

Andrei Dede

Numele meu este Andrei si sunt pasionat de oameni. Emotiile oamenilor cu care lucrez imi ofera satisfactie. Pasiunea, adaptarea si flexibilitatea sunt calitati care ma definesc, aduc zambete oamenilor cu care interactionez. Hai sa ne cunoastem! Telefon: 0766 974 312 , eMail: contact@andreidede.ro