Tie cine iti organizeaza nunta?

Tie cine iti organizeaza nunta

Organizarea unei nunti, cu sau fara wedding planner?

Te angajezi in minunata aventura a casatoriei? Iti dati seama ca pregatirile pentru acest frumos eveniment vor dura mult timp? Vrei sa-ti organizezi nunta ocupandu-te in acelasi timp de viata profesionala, familia mare, bucurandu-te de timp si pentru tine?

Daca ai raspuns „da” la oricare dintre aceste intrebari, cu siguranta te-ai intrebat deja daca solutia la intrebarile tale nu ar fi sa angajezi un wedding planner. Dar acum, daca citesti acest articol, inseamna ca nu ai facut inca alegerea, sau ca nu esti sigura ca ai facut-o pe cea potrivita! Intr-adevar, a alege sa ceri unui wedding planner sa-ti organizeze nunta inseamna inca un lucru de platit, inca o persoana legata de proiectul tau. Dar, vei vedea ca merita din plin.

Wedding plannerul este dirijorul zilei tale. Asta inseamna ca te poti baza cu adevarat pe el:  lui ii vor fi indreptate nu numai toate intrebarile tale, ci si cele ale furnizorilor de servicii si ale invitatilor.

De asemenea, avantajul angajarii unui wedding planner pentru a va organiza nunta,tie si partenerului tau, dupa cum ati inteles, este sa beneficiati de numeroasele sale contacte pentru a gasi furnizorii de servicii care vi se potrivesc mult mai usor si mai rapid! El este cel care, odata ce criteriile tale sunt intelese, se va ocupa tot timpul de cercetare pentru a-ti prezenta doar o selectie de furnizori de servicii care se potrivesc stilului tau si bugetului tau!

Iti vei putea alege apoi furnizorii de servicii dintr-o lista a celor care corespund dorintelor tale ca stil si fara surprize neplacute precum un pret excesiv, indisponibilitate, o constrangere care nu corespunde dorintelor tale.

Prin urmare, ii vei explica organizatorului tau de nunta la ce te astepti si el va face tot posibilul sa gaseasca furnizorii potriviti, astfel incat ziua nuntii tale sa fie asemanatoare cu cea pe care ti-ai imaginat-o. Si mai exact, wedding planner-ul are si rolul de a te readuce la realitate.

Chiar de la inceput, alegerea unui organizator de nunta te va ajuta sa economisesti timp si te va ajuta sa eviti surprizele neplacute. Vei putea purta o conversatie inca la inceput despre bugetul pe care ti-l poti permite pentru nunta ta si ti se va cere sa te gandesti la dorintele tale.

In functie de dorinte, organizatorul de nunti iti va putea spune care sunt realizabile si care sunt mai putin, datorita cunoasterii bugetului general si cunoasterii preturilor pietei.

Pentru a avea nunta cat mai aproape de dorintele tale initiale, el iti va oferi uneori compromisuri astfel incat sa poti pastra un buget echilibrat si bine repartizat intre diferitele lucuri de care ai nevoie.

Daca, de exemplu, ai un buget moderat, wedding planner-ul te poate ajuta sa vezi ce dorinte ai care vor fi realizabile si sa gasesti alte idei care sa te impiedice sa fii frustrata.

Angajarea unui wedding planner vine si cu avantajul de a beneficia si de experienta sa in industria nuntilor. El va putea sa iti spuna ce s-a intamplat in nuntile pe care le-a organizat pana acum pentru ca tu sa intelegi mai bine impactul anumitor lucruri asupra nuntii tale si asupra atmosferei pe care ti-o doresti.

Un organizator de nunti va va ajuta foarte mult sa va gestionati mai bine programul. Realizarea si organizarea intalnirilor, gasirea furnizorilor, verificarea problemelor logistice, ochiul profesionist al wedding planner-ului va va elibera de toate aceste constrangeri si va va permite sa va gasiti timp liber pentru cuplu inainte de a incepe marea Aventura!

Datorita acestui aspect profesional pe care organizatorul de nunta il are asupra tuturor aspectelor nuntii tale, vei putea trai din plin magia evenimentului.

Andrei Dede – Filmari evenimente

Vezi portofoliul pe canalul YouTube sau verifica disponibilitatea

Andrei Dede

Numele meu este Andrei si sunt pasionat de oameni. Emotiile oamenilor cu care lucrez imi ofera satisfactie. Pasiunea, adaptarea si flexibilitatea sunt calitati care ma definesc, aduc zambete oamenilor cu care interactionez. Hai sa ne cunoastem! Telefon: 0766 974 312 , eMail: contact@andreidede.ro