Alegerea unui fotograf profesionist pentru botez

fotogra botez calin narcis

Viata fiecarui om este compusa dintr-un sir de evenimente importante si fericite. Primul moment semnificativ este botezul, increstinarea pruncului. Bucuria zilei este atat de mare, incat s-a creat obiceiul ca dupa increstinarea propriu-zisa, oficiata de catre preot, in locasul de cult, sa existe o petrecere in care parintii si nasii invita alaturi de ei familia si persoane apropiate pentru a lua parte la bucuria lor. Toata ziua respectiva este o poveste si asa trebuie sa ramana si in amintire, o zi magica. Un factor deosebit de important care contribuie la acest lucru, este acela care a avut loc pentru prima oara in anul 1826 si anume fotografia.

fotogra botez calin narcis

Fotograf profesionis sau amator?

Desigur, pentru a fi capturata magia evenimentului, trebuie ca utilizatorul aparatului de fotografiat sa fie unul profesionist. Ziua fiind unica, nu va rezumati la fotografi amatori sau la persoane din familie care sa realizeze instantanee cu momentele care li se par lor importante. Un fotograf profesionist va sti intotdeauna care sunt momentele importante ale evenimentului care trebuiesc capturate pentru ca povestea creata in imagini sa fie coerenta si frumoasa. Trebuie sa aveti grija ca magia zilei sa fie oglindita in obiectivul unei persoane care are viziune si experienta. Astfel, peste ani, veti privi cu drag la clipele acelei zile si va veti putea intoarce in timp, retraind acele momente unice.

YouTube video

 

Video by Andrei Dede – Tel 0766 974 312

 

Un profesionist va va oferi servicii complete

Un alt serviciu important pe care un profesionist vi-l poate oferi, este ca pe langa alegerea momentelor potrivite in care sa faca fotografieze, acesta va prelucra fiecare fotografie pe care o veti alege dumneavoastra, indepartand micile imperfectiuni si accentuand anumite aspecte, scene sau culori. De asemenea, serviciile unui fotograf includ si efectuarea unui album care sa includa fotografiile alese de dumneavoastra. Nu mai trebuie spus ca designul pe care el vi-l poate oferi este profesional, neputand fi executat de oricine. Incepand de la alegerea copertilor, care pot avea diferite culori, materiale si texturi si pana la alegerea ordinii fotografiilor si asezarea in pagina a acestora.

Investitia intr-un astfel de serviciu merita, prin urmare, toti banii, pentru ca rezultatul se va vedea in timp. Daca muncim nu numai pentru a trai, ci si pentru a ne satisface dorintele si placerile, ei bine, pachetul foto la un eveniment atat de important este un lucru imperios necesar. Fotograful profesionist este omul fara de care botezul nu ar trebui sa se desfasoare. Lentila sa asteapta iti va arata, peste timp, cat de minunata a fost ziua ta, cata magia a cuprins in sine si cat de fericiti ati fost in acele momente.

Andrei Dede – Videograf

Verifica disponibilitatea

 

Credit foto Calin Narcis – calinnarcis.ro

 
Tags:

Andrei Dede

Numele meu este Andrei si sunt pasionat de oameni. Emotiile oamenilor cu care lucrez imi ofera satisfactie. Pasiunea, adaptarea si flexibilitatea sunt calitati care ma definesc, aduc zambete oamenilor cu care interactionez. Hai sa ne cunoastem! Telefon: 0766 974 312 , eMail: contact@andreidede.ro