Botezul, cel mai frumos eveniment din viata unei familii

Amintirile de familie sunt cele mai dulci ramasite ale timpului, care trece precum un stapan nemilos prin calea uitarii. Avem mereu nevoie sa ne improspatam memoria cu unele din cele mai dragute si frumoase momente din viata noastra. Si cand dorul de a vedea fiinte dragi in cele mai dragute momente din viata lor se face simtit, cel mai bun remediu este o vizionare a unei filmari cu amintirea respectiva.

Botezul este un eveniment de celebrare a rodului iubirii dintre doi oameni. Este ca o poveste inceputa cu luni inainte si care isi arata personajul principal doar acum. Este ca o ofranda ce se aduce inaintea vietii si isi arata extraordinara sa putere. Este celebrarea unui miracol. Cele mai dragalase filmari posibile sunt cele de botez. Un cameraman de botez va alege inspirat cele mai frumoase cadre ale bebelusului tau si va incropi o filmare de botez de o uimitoare puritate si dragalasenie. Va fi atent sa nu piarda niciun cadru important pentru a fi sigur ca ceea ce filmeaza este potrivit pentru a ramane in amintirea peliculei.

YouTube video

 

Video by Andrei Dede – Tel 0766 974 312

 

Videograf de botez

Un videograf de botez te va surprinde cu cele mai calde si placute idei despre cum poate sa se desfasoare  botezul bebelusului tau. Iti va explica cum poate sa surprinda emotia si importanta acestui eveniment major din viata ta. Impreuna veti putea descoperi noi informatii despre cat de frumoasa si delicata poate sa  devina amintirea botezului micutului tau, toate prin viziunea unui artist. O filmare de botez poate fi cea mai importanta amintire din viata ta si iti doresti sa fie realizata asemenea unei opera de arta.

Tocmai pentru a se putea intocmi toate acestea, ai nevoie de sfaturile si ideile unui profesionist. Videograful de botez iti va prezenta o multime de viziuni asupra realizarii unei filmari de botez dupa dorintele si cerintele tale. Dupa punerea la punct a detaliilor se va perfecta filmarea iar produsul finit va  trebui sa corespunda indicatiilor si cerintelor stabilite.

Filmari botez

Filmarea de botez trezeste in fiecare dintre noi cea mai emotiva latura si se transforma in cea mai delicata amintire. Stilul si viziunea unui artist in filmarea de botez transforma evenimentul intr-o poveste. Toti cameramanii de botez sunt, de fapt, creatori de povesti. Atenti la detaliile care le pot oferi cadrele cele mai sugestive, vor realiza un film duios cu cel mai scump si dragalas actor principal. Filmari botez realizate profesionist iti vor trezi mereu cele mai mari bucurii ale revederii celei mai dragi amintiri.

Credit foto Marius Niculae
mariusniculae.com

Tags:

Andrei Dede

Numele meu este Andrei si sunt pasionat de oameni. Emotiile oamenilor cu care lucrez imi ofera satisfactie. Pasiunea, adaptarea si flexibilitatea sunt calitati care ma definesc, aduc zambete oamenilor cu care interactionez. Hai sa ne cunoastem! Telefon: 0766 974 312 , eMail: contact@andreidede.ro