Clipele dragi surprinse de cameraman la botez

fotogra botez calin narcis

Amintirile de neuitat sunt construite din clipe si detalii mici. Va mai amintiti de exemplu, primii pasi pe care i-ati facut cu copilul in brate, pe poarta bisericii. Mai retineti ce simteati, ce expresie aveati, ce gandeati pe masura ce va apropiati de lacasul de cult? Mai aveti vie in suflet emotia acelor momente? Daca ati filmat acele clipe, nu veti regreta niciodata. Momentele de maxima intensitate trebuiesc imortalizate pentru a deveni nemuritoare.

Videograf sau cameraman?

Cu siguranta noi ne vom aduce aminte de ele toata viat, insa, pe masura ce trece timpul, amintirea se altereaza, uitand multe detalii care compun peisajul respectiv. Pentru ca amintirea sa aiba aceeasi calitate toata viata, pentru a va asigura ca veti plange si dupa 15 ani de la fericitul moment cu gandul la acele clipe, asigurati-va ca intr-un colt exista un videograf profesionist care inregistreaza totul. Am spus videograf si nu cameramen pentru ca exista o diferenta intre termeni. Camenramanul este cel intalnit la televiziuni spre exemplu, care filmeaza cu camera in mod automat, necautand unghiuri favorabile. Videograful in schimb, este cel care se misca. El cauta sa diferite pozitii pentru a infrumuseta filmarea. Prin urmare, ceea ce cautati dumneavoastra este un videograf.

YouTube video

 

Video by Andrei Dede – Tel 0766 974 312

 

Filmarea va aduce mai multe satisfactii decat credeti

De multe ori acest serviciu este eliminat, poate pe nedrept, din pachetul foto-video. Motivele sunt variate. Fie din ratiuni economice, fie pentru ca nu i se da foarte multa importanta, nefiind constienti de importanta acestui serviciu. Nu va indoiti, insa, de faptul ca imortalizarea evenimentului in format video o sa va anime sentimentele si mai mult peste timp.

Serviciile foto si video nu sunt doua servicii care se exclud, ci sunt complementare, se completeaza unul pe altul. Fotografia reda instantanee minunate, de neuitat, care incanta ochiul, dar filmarea contine in sine elemente pe care fotografia nu le poate reda. Imaginea nu va putea reda niciodata frumusetea slujbei de la biserica si prin urmare, nici intensitatea trairii si a emotiei momentului respectiv. Filmarea va poate aduce aminte, spre exemplu, si de glasul coplului dumneavoastra de cand avea doua sau trei luni.

fotogra botez calin narcis

Editarea video

Serviciile oferite includ si editarea video a scenelor filmate. Inlaturarea momentelor nesemnificative cuprinse in filmare sau a celor care sunt nepotrivite, alegerea unor ipostaze speciale si crearea unui videoclip care sa le cuprinda si inserarea unei coloane sonore potrivite sunt cateva din serviciile conexe pe care un videograf vi le va oferi. De asemenea, odata cu avansarea tehnologiei, si posibilitatile filmarii sunt multiple, putandu-se folosi spre exemplu drone. Va puteti interesa, prin urmare, in alegerea pachetului foto-video, si de echipamentele de care dispun cei pe care doriti sa ii angajati.

Andrei Dede – Videograf

Verifica disponibilitatea

 

Credit foto Calin Narcis – calinnarcis.ro

 
Tags:

Andrei Dede

Numele meu este Andrei si sunt pasionat de oameni. Emotiile oamenilor cu care lucrez imi ofera satisfactie. Pasiunea, adaptarea si flexibilitatea sunt calitati care ma definesc, aduc zambete oamenilor cu care interactionez. Hai sa ne cunoastem! Telefon: 0766 974 312 , eMail: contact@andreidede.ro