Cum sa ai o filmare de botez reusita

Cele mai dulci momente din viata noastra sunt acelea in care apare un nou membru in familie. Aparitia puiului de om produce o emotie si o fericire deosebita si ne indeamna sa ne bucuram cu toti prietenii, la petrecerea de botez. Dar, pentru a putea beneficia de niste amintiri deosebite ale acestei sarbatori mari de familie, este nevoie de o echipa de filmari botezuri profesionista, care sa surprinda exact cele mai importante momente si cele mai dragi emotii. Oricare dintre prieteni poate sa faca o filmare a botezului dar nu poate garanta ca ceea ce el filmeaza este ceea ce se doreste a fi mai important din eveniment.

Botezul este o sarbatoare a micului om si este foarte bine pregatita pentru a nu aparea evenimente surpriza care sa strice cursul evenimentului. Partea de eveniment care se petrece in biserica necesita anumite feluri de filmari si posibile aprobari ale preotului, inainte. Echipa de filmari botez va sti sa faca totul astfel incat sa beneficieze de cele mai bune unghiuri de filmare si de cea mai buna lumina, stiindu-se faptul ca in biserici lumina pentru filmat si poze este de obicei problematica. Totul se studiaza cu atentie maxima si se filmeaza anumite cadre care sunt cu adevarat reprezentative.

filmari botez bucuresti

Filmari botez

Dupa botezul noului membru al familiei, sarbatoarea continua, de obicei, cu o petrecere foarte dragalasa, la care sa se simta fericiti alaturi de parinti toti invitatii. Muzica, buna dispozitie, tinutele vesele, tortul festiv, ursitoarele, toate impreuna construiesc o atmosfera ca de poveste in care rolul principal il ocupa un nevinovat si dragalas pui de om. Aici rolul echipei de filmari botez nu se micsoreaza ci se adapteaza la noile provocari.

YouTube video

 

Video by Andrei Dede – Tel 0766 974 312

 

Petrecerea de botez

La petrecerea de botez sunt diferite momente care nu trebuie ratate in filmare si pentru a se realiza aceasta este nevoie de surprinderea discreta dar eficace a tuturor momentelor evenimentului. Cameramanii profesionisti vor incredinta aparatelor de filmat cele mai pretioase cadre si vor contribui astfel la infaptuirea celor mai frumoase amintiri de botez, astfel incat ele sa devina nemuritoare peste timp. Realizarea unor astfel de capodopere este o adevarata provocare si necesita multa atentie, munca si desigur, o doza mare de real talent.

Botezul este un eveniment care aduna diferite emotii si trairi unice iar pentru captarea acestora  in filmare nimic nu trebuie lasat pe loc secund. Sa fii cameraman de botez inseamna sa fii artist si, pe langa aceasta, sa ai o puritate si o emotie copilareasca prin care sa poti vedea lumea asemenea celor mici. Botezul este sarbatoarea puritatii si aceasta trebuie sa fie pastrata asemenea cu dragalasenia, in amintirea celor mai frumoase momente din copilarie.

Credit foto Marius Niculae
mariusniculae.com

Tags:

Andrei Dede

Numele meu este Andrei si sunt pasionat de oameni. Emotiile oamenilor cu care lucrez imi ofera satisfactie. Pasiunea, adaptarea si flexibilitatea sunt calitati care ma definesc, aduc zambete oamenilor cu care interactionez. Hai sa ne cunoastem! Telefon: 0766 974 312 , eMail: contact@andreidede.ro