Cum sa ne alegem videograful de botez

Moment unic in viata – Botezul si imortalizarea lui

Al doilea cel mai important moment din viata unui nou-nascut dupa nastere este slujba de botez. Cel mic primeste un nume si tot ritualul se termina intr-o petrecere pentru parinti, familie si apropiati. Copilul nu-si va aminti niciodata cele intamplate, este prea mic si chiar daca simte bucuria din jurul sau, imaginile nu-i vor fi niciodata intiparite in minte, zambetele parintilor din acele clipe fiind efemere.

Toate aceste lucruri pot fi imortalizate pentru totdeauna, parintii apeleaza la serviciile unui videograf de botez profesionist. El va capta toate momentele pe care copilul va avea sansa sa le retraiasca la maturitate. O filmare de botez poate fi considerata o unica sursa de a afla cum a fost pentru fiecare dintre noi slujba si petrecerea data.

fotograf botez

Insa alegerea unui videograf de botez poate fi mai dificila decat se crede. Acum oricine are un mic aparat de filmat in buzunar deoarece toate telefoanele au capacitatea de a face poze si filmari din ce in ce mai buna. De asemenea, sunt multe persoane pasionate de acest domeniu si care practica fotografia si videografia ca pe un hobby. Aproape toti profesionistii au inceput totul ca pe un hobby. Iar a treia categorii este cea cu profesionisti in aceasta arta, care-si dedica timpul in totalitate si care au un portofoliu vast.

foograf botez bucuresti

Sunt multi factori care duc la o decizie in privinta videografului ideal.

Cereti sfatul prietenilor
Daca ati mai fost la vreun botez si v-a placut filmarea, puteti sa va interesati cine a realizat-o. Ar fi bine sa cereti mai multe filmari orientative de la mai multe evenimente de acest tip. Cautati emotia din fiecare filmare si unicitatea sa, daca le gasiti ati gasit videograful ideal. Nimeni nu-si doreste o filmare simpla, stearsa, fara personalitate si care este aproape identica cu jumatate din filmarile de botez ale cunoscutilor. De altfel, puteti cauta in grupuri specializate pe Facebook sau pe blog-uri dedicate acestui domeniu.

YouTube video

 

Video by Andrei Dede – Tel 0766 974 312

 

Portofoliul videografului este cartea de vizita
Ceea ce am spus mai sus se aplica in cazul oricarui videograf. Puteti cauta pe Google „videograf de botez” si deja aveti mii de rezultate care va duc la o multime de persoane. Cautati portofoliul si uitati-va cu atentie. Chiar daca filmarile sunt perfecte din punct de vedere al tehnicii, nu este suficient. Un moment unic precum botezul are nevoie mai mult decat o filmare perfecta, trebuie sa transmita emotii, trebuie sa devina o amintire speciala care sa tina o viata intreaga. Prin urmare, alegeti un videograf ale carui filmari va trezesc sentimente.

fotografia de botez

Pretul va poate pacali
Despre un videograf bun se poate spune ca are preturi putin prea mari. Dar in suma de bani intra experienta, atentia la detalii, aparatelele si obiectivele folosite, calitatea filmarii. Poate gasiti o ofera greu de refuzat, dar ar trebui sa intrebati ce fel de aparatura foloseste.

Botezul unui om este unic.
Intr-o lume in care totul poate primi o a doua sansa, chiar si o nunta, botezul este o singura data. Asadar, filmarea nu pot fi refacuta.

Dupa ce ati luat o decizie, bucurati-va de petrecere!

Credit foto Marius Niculae
mariusniculae.com

Tags:

Andrei Dede

Numele meu este Andrei si sunt pasionat de oameni. Emotiile oamenilor cu care lucrez imi ofera satisfactie. Pasiunea, adaptarea si flexibilitatea sunt calitati care ma definesc, aduc zambete oamenilor cu care interactionez. Hai sa ne cunoastem! Telefon: 0766 974 312 , eMail: contact@andreidede.ro