Data botezului se apropie, cum alegem videograful de botez?

Cel mai dulce si mai asteptat moment din viata de familie este botezul. Micul membru al familiei este vedeta in cea mai importanta zi din primele luni de viata si toata lumea este incantata si nerabdatoare sa vada ceremonia de botez si sa se distreze la petrecerea data in cinstea lui. Botezul este un eveniment pe care toti ai familiei il asteapta cu nerabdare, si de asemenea, si-l doresc cat mai frumos. Din momentul in care s-a hotarat data pentru ceremonie, parintii pornesc in cautarea locatiei potrivite pentru petrecere si desigur, a bisericii. Toate momentele importante ale zilei botezului celui mic trebuie sa devina amintiri dragi si reprezentative pentru intreaga familie, de aceea, trebuie gasit si un videograf botez potrivit.

YouTube video

 

Video by Andrei Dede – Tel 0766 974 312

 

Atunci cand suntem in cautarea unei echipe profesioniste de filmari evenimente, trebuie sa vedem ce experiente au avut la diversele petreceri si momente festive la care au participat in timp.  De obicei, fiecare videograf prezinta un portofoliu din care viitorul client isi poate face o idee despre stilul de filmare si fotografiere precum si despre preturi. In functie de dorintele parintilor, videograful de botez trebuie sa adapteze felul in care filmeaza si face fotografiile, astfel incat ceea ce el realizeaza sa corespunda cu cerintele. Profesionistii sunt intotdeauna artisti de valoare, care fac lucruri frumoase si ofera amintiri de cea mai buna calitate.

filmari botez bucuresti

Filmari evenimente

Micutul increstinat este, in ziua botezului sau, prilejul de incantare si bucurie pentru familie si prietenii acesteia. Cu totii sunt plini de emotie si dragoste atunci cand privesc spre micul pui de om care aduce atata fericire pentru familia sa. Datoria videografului de botez este aceea de a surprinde discret dar ferm toate clipele speciale care compun frumusetea sarbatorii de increstinare. Ideile valoroase despre cum se pot face anumite poze si filmari in biserica sau in locatia de petrecere pot fi puse in practica cu mult succes iar rezultatul final este plin de valoare emotionala. Emotia, dragostea, puritatea si gingasia, toate sunt surprinse alcatuind o frumoasa alaturare in sarbatoarea unui micut pui de om.

Acestea sunt, toate, sentimente transmise prin vizionarea unor filmari sau a unor poze de botez. Daca sufletul este fericit cand vede atata dragalasenie, inseamna ca cei care au compus echipa de filmare si fotografie si-au facut treaba excelent. Amintirile de la botez nu trebuie sa piarda din dulceata si puritatea momentelor, nici macar atunci cand timpul a transformat totul in calea sa. Daca vrei o echipa potrivita pentru botezul copilului tau, alege-o pe aceea care iti face sufletul si ochii sa se bucure cu incantare de momentele vizionarii filmarilor sau pozelor.

Credit foto Marius Niculae
mariusniculae.com

Tags:

Andrei Dede

Numele meu este Andrei si sunt pasionat de oameni. Emotiile oamenilor cu care lucrez imi ofera satisfactie. Pasiunea, adaptarea si flexibilitatea sunt calitati care ma definesc, aduc zambete oamenilor cu care interactionez. Hai sa ne cunoastem! Telefon: 0766 974 312 , eMail: contact@andreidede.ro