fotograf de nunta
septembrie 1, 2018 Nunta

Filmarea unei nunti de poveste

Alegerea unui cameraman de nunta profesionist pentru evenimentul tau din multimea de oferte care exista poate fi destul de dificila. Incepe cautarea din timp, nu te lasa pacalit de reclame, alege cativa videografi la care iti place stilul, studiaza-le portofoliul, verifica dsponibilitatea si pentru inceput cere o oferta de pret sa vezi daca te incadrezi in buget. Nu face compromisuri, nunta ta este un eveniment unic si totul trebuie sa fie perfect, tot ce se intampla in ziua nuntii nu se poate repeta, ai nevoie de calitate si siguranta oferita de un profesionist.

v

Am reamintit si in acest articol sa incepeti cautarea din timp a unui cameraman cu cel putin un an inaintea nuntii, mai ales daca data evenimentului este in plin sezon de nunti. Este posibil ca videografii care va plac sau care au fost recomandati sa fie deja ocupati cu alte evenimente. Acelasi lucru este valabil si la botez, daca aveti nevoie de un cameraman botez incepeti cautarea din timp.

Chiar daca nu stii prea multe despre videografie te voi ajuta sa alegi un cameraman potrivit pentru nunta ta. Motivatia si pasiunea unui videograf de nunta se reflecta in munca lui, filmarea lui va fi o poveste si va transmite multa emotie, va trezi sentimente. Urmareste cu atentie filmarile lui de la alte evenimente, un cameraman cu experienta cunoaste foarte bine pasii unui eveniment si va fi mereu la locul potrivit pentru a surprinde momente din ziua nuntii. Are mereu un plan si stie deja ce cadre are nevoie pentru ca filmul final sa fie de senzatie.

YouTube video

 

Video by Andrei Dede – Tel 0766 974 312

 

Naturalete in cadru

Pentru ca filmarea unei nunti de poveste sa fie in stil cinematografic si sa redea imaginile cat mai naturalist, este foarte important echipamentul cu care se va filma la evenimentul Dvs. De asemenea este foarte important ca videograful sa detina o camera de filmat ca rezerva in caz ca se intampla ceva cu camera sa de filmat. Astfel va putea sa asigure continuitate la serviciul oferit.

Nu apela niciodata la amatori, nu ai o garantie a calitatii serviciilor oferite iar la final daca totul este in regula o sa primesti un film de nunta care nu va transmite emotie. Alege un profesionist pasionat de munca lui, o sa ai parte de o amintire frumoasa din ziua nuntii la care sa te uiti cu drag oricand.

La final este important sa va asigurati ca persoana cu care ai discutat si semnat contractul va fi prezenta ca videograf la nunta Dvs si nu va trimite un colaborator in locul sau. Sunt situatii cand un videograf are mai multe evenimente in aceeasi zi, iar pentru a acoperi va trimite un colaborator.

Credit foto Marius Niculae
mariusniculae.com

Spread the love